Üst pakete taaahhüt bozmadan seve seve geçirirler. Zaten sözleşmede de yazıyor olmalı.
Hatta geçmek istediğiniz paketin güncel fiyatından daha düşük bir fiyatlandırma ile geçersiniz.
Tavsiyem: Geçin.
Başkalarına da yardımcı olabilir. Daha iyi anlaşılabilmesi için şöyle örnek vereyim.Hocam çok cayma bedeli istiyorlar ya nasıl bir sistem ben anlamıyorum.
Geçiliyor. Yine indirimli bir fiyattan alıyorsunuz, taahütünüz değişmiyor. Uygulamadan da alınıyordu sanırsam ama MHlerinden konuşup doğrulayarak almanız daha iyi olur.Şu anda halihazırda 24 Mbps internetim var 50 Mbps geçmek istiyorum taahhüt devam ediyor geçerken herhangi bir ücret talep edilir mi?
Geçiliyor. Yine indirimli bir fiyattan alıyorsunuz, taahhüdünüz değişmiyor. Uygulamadan da alınıyordu sanırsam ama mhlerinden konuşup doğrulayarak almanız daha iyi olur.
TT Müşteri hizmetlerini aradım. ( Şimdi.)Taahaüt daha vardı 3 bin cayma bedeli istediler.
TT müşteri hizmetlerini aradım. ( şimdi.)
Verilen cevap şu: Daha üst paketlere geçişte cayma bedeli ödenmez. Üst pakete cayma bedeli ödenmeksizin geçilir ve doğal olarak geçmiş olduğunuz paketin faturasını ödersiniz.
Bir şeyleri yanlış yapıyor veya ifade ediyor olmalısınız.
Taahaüt daha vardı 3 bin cayma bedeli istediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.