Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Mert Kuşkapan BTK görevlisi mi ? hayır değil. Türk Telekom görevlisi mi ? hayır değil.
Sadece bir Youtuber.
Aynı şeyi geçen sene de söylemişti, artacak demişti ama yalan çıktı.

Mert kuşkapan BTK görevlisi mi? Hayır değil. Türk Telekom görevlisi mi? Hayır değil.
Sadece bir YouTuber.

Merak etme senden daha fazla bilgiye sahip ve bu işleri daha kulağı kabarık bir insan yayılıyor bu ve ne zaman dedi yükselecek ve yükselmedi kanıt.

Mert kuşkapan BTK görevlisi mi? Hayır değil. Türk Telekom görevlisi mi? Hayır değil.
Sadece bir YouTuber.

Yalan mı gerçek mi bu uploadda bir değişim yok çünkü baktım da.

Merak etme senden daha fazla bilgiye sahip ve bu işleri daha kulağı kabarık bir insan yayılıyor bu ve ne zaman dedi yükselecek ve yükselmedi kanıt.
Alın size kanıt. 7 ay önce Uploadlar yükseldi diye video yaptı, güya 10 Mbit upload alacaktık, sonra da ekstra ücret ile 15 olacaktı hızımız. Ama olmadı. Youtuberların her dediğine inanmayın.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-18 012255.png
    937,4 KB · Görüntüleme: 161
Alın size kanıt. 7 ay önce uploadlar yükseldi diye video yaptı, güya 10 Mbit upload alacaktık, sonra da ekstra ücret ile 15 olacaktı hızımız. Ama olmadı. YouTuber'ların her dediğine inanmayın.

Bende öyle düşünüyorum Türk Telekom o kadar upload vermez bence ama arkadaş deyince heyecanlanmadim değil.

Bende öyle düşünüyorum Türk Telekom o kadar upload vermez bence ama arkadaş deyince heyecanlanmadim değil.

Aynı konuda buluşalım 1 şubattan sonra ve zaten videonun girişinde söylüyor satın alabileceksiniz ekstra ücret karşılığında bunu gibir ve Comnet firmaları yaptı ve ayrıca. Türk Telekom yapmadı o konuda haklısınız sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…