Arkadaşlar ben bu haberin de yalan olduğunu düşünüyorum. Birileri bir Excel tablosu yayıyor ortalığa sonra herkes inanıyor. Hani 1 kişi var mı Upload'ı 15 olan?
BTK, Türk Telekom websitelerinden teyiti gösterebilir misiniz ? Haberi söyleyen arkadaş ''Türknet ekibi de paylaşmış'' deyince teyit olmuyor. Haziran ayı geldiğinde halen hızlarımız artmamışsa buraya gelip Teyit kelimesini açıklamak isterim.Okuma yazman yok galiba 1 şubattan sonra hazirana kadar yazıyor ve teyitli uploadlar artığı zaman konuyu tekrar açar bakarsın.
BTK, Türk Telekom web sitelerinden teyiti gösterebilir misiniz? Haberi söyleyen arkadaş "TurkNet ekibi de paylaşmış" deyince teyit olmuyor. Haziran ayı geldiğinde halen hızlarımız artmamışsa buraya gelip teyit kelimesini açıklamak isterim.
bunlarda firmaların bazılarında onaylandıTamam yalan için rahatlayacaksa olsun.
Kademeli arttırılacak.Arkadaşlar ben bu haberin de yalan olduğunu düşünüyorum. Birileri bir Excel tablosu yayıyor ortalığa sonra herkes inanıyor. Hani 1 kişi var mı Upload'ı 15 olan ?
BTK, Türk Telekom websitelerinden teyiti gösterebilir misiniz ? Haberi söyleyen arkadaş ''Türknet ekibi de paylaşmış'' deyince teyit olmuyor. Haziran ayı geldiğinde halen hızlarımız artmamışsa buraya gelip Teyit kelimesini açıklamak isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.