Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Oooooo xahve gelmiş uploadlar yükselince gelmessin sanmıştım

Oooooo xahve gelmiş uploadlar yükselince gelmessin sanmıştım
Bir süre forumlardan uzak kalmayı tercih ettim. Halen ailemdeki hiçbir kişinin uploadı artmış değil, fiber ile ilgili gelişme de yok.

@tohatsu

Bir süre forumlardan uzak kalmayı tercih ettim. Halen ailemdeki hiçbir kişinin uploadı artmış değil, fiber ile ilgili gelişme de yok.

Benim arttı hatta konuda ssleri var tekar atıp konu kirlilik yapmayacağım bölgenize ve kullandığınız ISS fark. Ediyor anladım kadarıyla TT kendi müsterilerine öncelik veriyor gibi benim açıklama yaptıktan 5. gün artmıştı ya da 4'dü tam hatırlamıyorum 7 Mayıs'ta artık bir gecede herkesin artabilir veya artık mh haberi olur ve arayarak arttırabilecek insanlar benim kendi düşüncem tabii.

@tohatsu

Bu sen misin?

Son düzenleme:

Nms profili ne hocam? Bilmediğin için soruyorum.

Bende de hala 8Mbps.

Nms profili ne hocam? Bilmediğin için soruyorum.

Bende de hala 8Mbps.

Mhların hızları sabitleme profilleri yani orada onlar var seçim yapıyorlar kendileri yazmıyorlar.

Merakımdan açayım dedim benim bölgede hiç artış olmamış.

Son düzenleme:
Mhların hızları sabitleme profilleri yani orada onlar var seçim yapıyorlar kendileri yazmıyorlar.

Eki Görüntüle 1766013

Merakımdan açayım dedim benim bölgede hiç artış olmamış.
O zaman bekleyelim bakalım. Yazacaktım da herhalde aşağı yukarı bu yanıtı vereceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…