Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

@tohatsu

Bir süre forumlardan uzak kalmayı tercih ettim. Halen ailemdeki hiçbir kişinin uploadı artmış değil, fiber ile ilgili gelişme de yok.

Benim arttı hatta konuda ssleri var tekar atıp konu kirlilik yapmayacağım bölgenize ve kullandığınız ISS fark. Ediyor anladım kadarıyla TT kendi müsterilerine öncelik veriyor gibi benim açıklama yaptıktan 5. gün artmıştı ya da 4'dü tam hatırlamıyorum 7 Mayıs'ta artık bir gecede herkesin artabilir veya artık mh haberi olur ve arayarak arttırabilecek insanlar benim kendi düşüncem tabii.

Benim upload halen 8.
2020 yılında virüs çıkınca tüm ülkenin upload hızını 1 gecede 4'ten 8 yapan Türk Telekom şimdi 3 aydır upload mı yükseltemiyormuş 😅 buna gülerim.
İstemiyorlar yükseltmeyi, oyalıyorlar bizi.

@tohatsu

1683202866179.png

Bu sen misin?

Son düzenleme:
Kademe kademe yükseltiliyor. Tüm kullanıcılarda tamamlanması 30 Haziran'a kadar sürebilir. Benimki geçen ay yükseldi mesela. 15 Mbps yükleme hızı alıyorum.

Hala yükselmeyen bazı kullanıcılar da var. Onların da yavaş yavaş yükseltilecek. Çok dert etmeniz gereken bir durum yok.

Sizin yükleme hızınız muhtemelen genel nms profilleri güncellenip 15 Mbps yükleme hızı yapılınca yükselir. Şu anda nms profillerinde hala 8 Mbps yükleme hızı mevcut. Bu nedenle 15 Mbps yükleme hızı varken paket veya hız değiştirince yükleme hızı geri 8 Mbps'e düşüyor.

Nms profili ne hocam? Bilmediğin için soruyorum.

Bende de hala 8Mbps.

Nms profili ne hocam? Bilmediğin için soruyorum.

Bende de hala 8Mbps.

Mhların hızları sabitleme profilleri yani orada onlar var seçim yapıyorlar kendileri yazmıyorlar.

1683206764355.png

Merakımdan açayım dedim benim bölgede hiç artış olmamış.

Son düzenleme:
Mhların hızları sabitleme profilleri yani orada onlar var seçim yapıyorlar kendileri yazmıyorlar.

Eki Görüntüle 1766013

Merakımdan açayım dedim benim bölgede hiç artış olmamış.
O zaman bekleyelim bakalım. Yazacaktım da herhalde aşağı yukarı bu yanıtı vereceklerdir.

Şeyi çözemedim mesaj gönderin kısmını seçiyorum arıyorlar ne alaka acaba.
Normalde ben de mesaj gönderdim. Hemen arıyorlar geri. Sırf bu yüzden destek kaydı açıp da sabah 9'da uyuyor olduğum için bir sürü kaçırdığım telefonlar var TürkNet'den.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı