Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

1 Kbps paylat elbette olacak hocam. Hala 15 Mbps geliyor zaten size şu an.
nms leri oturtuyorlar sanırım.
zaten 15 alıyordum 15359 iken 15358 gelmeye başladı 1 kbps tabi normal de
neden böyle oldu onu anlayamadım tam birde milletin dsl gidip gelmesiyle düşüşler olduğunu görünce dedim heralde benimde tekrardan geri düştü 8 mbite

Olur öyle. 8192 Kbps gelirken bazen 8191 Kbps'de gelebilir. O anlık modem ölçümü bu şekil.

Bu neye göre seçiliyor veya neye göre yapılıyor tam anlayamıyorum ama bir an önce artmasını bekleyenler umarım artar.

Benim durup dururken düşmüştü, baya sancılı bir zamandı, tekrar arttı 1-2 hafta önce fakat dün gece dediğim gibi DSL gitti geldi fakat sadece gördüğüm 1 Kbps up eksilmişti belki de modemden kaynaklıdır diye düşünüyorum ama, nms profilini oturttular diye tahmin ediyorum DSL'nin gidip gelmesini.
Şükür bir sorunum yok şu anlık Speedtest sonucu aşağıda

Uploadın yükselmesini bekleyen arkadaşa başarılar ve sabırlar dilerim.

Tam 100/15 sağlandı en sonunda.

Benim uploadım yükseltildi. Ancak ben bir paket değişikliği yaptım. 35lik paketten 100lük pakete geçiş yaptım altyapı çalışması sonrası. Upload hızım 14ten 8e düştü geri. Müşteri hizmetlerine söylediğimde dediğiniz gibi bilgileri yoktu hız artırımından.

Hocam yapmasaydınız keşke. Sıfırdan profil tanımlanınca sizin upload uçmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…