ahmtatlgn20
Megapat
Türk Telekom altyapılı Türknet'e gelir mi acaba? Ve ne zaman gelir? Ben bu haberi ilk okuduğumdan beri arada bakıyorum değişen birşey yok.
Komşularınıza sorma imkanınız var mı?Şu da var sanki herkesinki artmış gibi benim upload kapasitesi de bir tık azalmış. Anlamadım yükseldi de TürkNet mi hantallık ediyor anlamıyorum ki.
Denk getirirsem soracağım. Tanıdığım 2 kişi 100 Mbps TürkNet, biri de 35 Mbps Türk Telekom kullanıyor.Komşularınıza sorma imkanınız var mı?
Tam da tahmin ettiğim gibi oldu ve hızım eski haline döndü. Bakalım artacak mı? Şanssızlığın bu kadarı.DSL ve internet ışığım gitti, muhtemelen santral kaynaklı problem oldu. Yarın hallolur ama inşallah hızım eski haline dönmez.
Artmaz daha. kısa süreliğine 8 Mbit üstü görmenin tadı nasıldı anlatsana, ben görmeden öleceğim de.DSL ve internet ışığım gitti, muhtemelen santral kaynaklı problem oldu. Yarın hallolur ama inşallah hızım eski haline dönmez.
Tam da tahmin ettiğim gibi oldu ve hızım eski haline döndü. Bakalım artacak mı? Şanssızlığın bu kadarı.
Ping anlamında yüksek upload gerçekten güzel oluyordu, yük altında bana mısın demiyordu. Video yüklerken o hızı görmek gerçekten güzeldi yalnız ben 35/6 kullanıyordum 12 Mbps olmuştu upload. 15 olanlar tadını iyice çıkarsınlar.Artmaz daha. kısa süreliğine 8 Mbit üstü görmenin tadı nasıldı anlatsana, ben görmeden öleceğim de.
Türk Telekom temmuz 2023'e kadar Upload'ları arttırıyor!
Hayır elbette ne masraflı ne'de çok iş gücü istiyor, Ülkede yatırım ve rekabet yok, 2 3 firma var adı sanı sayılır onun dışında Türktelekom dışında ana altyapı sahibi yok, zaten diğer firmalar tt Altyapısı ile hizmet verdikleri için, Rekabetin önü Türkiyede daima kapalı, Tanıdığın yoksa sözün geçmiyor.Türkiye’nin internet altyapısına bu kadar önem vermemesini bir türlü anlayamıyorum. Endüstri 4.0’ın ana kuramı internet. Bundan neden bu kadar geri kaldığımıza gerçekten anlam veremiyorum.
İşin içinde olan, biraz bile olsun bilgi sahibi olan arkadaşlara soruyorum;
Türkiye’nin dört bir yanına kırsalından şehirine fiber altyapı çekmek çok mu zor bir iş? Masraflı olduğunu düşünmüyorum. Zor bir iş mi gerçekten? Çok mu iş gücü gerekiyor?
Hocam aynı şekilde benimde 14 mbps oldu ancak geçtiğimiz hafta hızım 8'e gerilediPing anlamında yüksek upload gerçekten güzel oluyordu, yük altında bana mısın demiyordu. Video yüklerken o hızı görmek gerçekten güzeldi yalnız ben 35/6 kullanıyordum 12 Mbps olmuştu upload. 15 olanlar tadını iyice çıkarsınlar.
Hevesim yarıda kaldı vallahi ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.