Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Osmaniye Kadirli'deyim ve millenicom kullanıyorum. Bende de hâlâ bir yükselme yok ama 6 Haziran'da altyapı çalışması olacak diye mail geldi. Türk Telekom'un sitesinden baktığımda da bu bölge için planlı çalışma görünüyor. Umarım upload güncellemesi için çalışma yapacaklardır.

Şu da var sanki herkesinki artmış gibi benim upload kapasitesi de bir tık azalmış. Anlamadım yükseldi de TürkNet mi hantallık ediyor anlamıyorum ki.
Komşularınıza sorma imkanınız var mı?

DSL ve internet ışığım gitti, muhtemelen santral kaynaklı problem oldu. Yarın hallolur ama inşallah hızım eski haline dönmez.

DSL ve internet ışığım gitti, muhtemelen santral kaynaklı problem oldu. Yarın hallolur ama inşallah hızım eski haline dönmez.
Tam da tahmin ettiğim gibi oldu ve hızım eski haline döndü. Bakalım artacak mı? Şanssızlığın bu kadarı.

Son düzenleme:

Tam da tahmin ettiğim gibi oldu ve hızım eski haline döndü. Bakalım artacak mı? Şanssızlığın bu kadarı.
Artmaz daha. kısa süreliğine 8 Mbit üstü görmenin tadı nasıldı anlatsana, ben görmeden öleceğim de.

Artmaz daha. kısa süreliğine 8 Mbit üstü görmenin tadı nasıldı anlatsana, ben görmeden öleceğim de.
Ping anlamında yüksek upload gerçekten güzel oluyordu, yük altında bana mısın demiyordu. Video yüklerken o hızı görmek gerçekten güzeldi yalnız ben 35/6 kullanıyordum 12 Mbps olmuştu upload. 15 olanlar tadını iyice çıkarsınlar.

Hevesim yarıda kaldı vallahi ya.

bu verilen uploadların geri alınması şehir efsanesi mi yoksa, cidden böyle bir durum varmı çünkü dikkatimi çekti bir kaç kişinin dsl gidip gelmesiyle upları geri düşmüş?

stabil falan olmadı diye geri mi alıyorlar uploadları anlamadım ki tam umarım geri almazlar.

Türk Telekom temmuz 2023'e kadar Upload'ları arttırıyor!

Hocam altyapılar yetersiz, altyapı desteklemediği sürece paket değerleri artsa ne olur ki?

Türkiye’nin internet altyapısına bu kadar önem vermemesini bir türlü anlayamıyorum. Endüstri 4.0’ın ana kuramı internet. Bundan neden bu kadar geri kaldığımıza gerçekten anlam veremiyorum.

İşin içinde olan, biraz bile olsun bilgi sahibi olan arkadaşlara soruyorum;

Türkiye’nin dört bir yanına kırsalından şehirine fiber altyapı çekmek çok mu zor bir iş? Masraflı olduğunu düşünmüyorum. Zor bir iş mi gerçekten? Çok mu iş gücü gerekiyor?
Hayır elbette ne masraflı ne'de çok iş gücü istiyor, Ülkede yatırım ve rekabet yok, 2 3 firma var adı sanı sayılır onun dışında Türktelekom dışında ana altyapı sahibi yok, zaten diğer firmalar tt Altyapısı ile hizmet verdikleri için, Rekabetin önü Türkiyede daima kapalı, Tanıdığın yoksa sözün geçmiyor.

Ping anlamında yüksek upload gerçekten güzel oluyordu, yük altında bana mısın demiyordu. Video yüklerken o hızı görmek gerçekten güzeldi yalnız ben 35/6 kullanıyordum 12 Mbps olmuştu upload. 15 olanlar tadını iyice çıkarsınlar.

Hevesim yarıda kaldı vallahi ya.
Hocam aynı şekilde benimde 14 mbps oldu ancak geçtiğimiz hafta hızım 8'e geriledi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı