Çözüldü Türk Telekom'dan cayabilir miyiz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Musty16

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle her şey haziran ortasında başladı. Zaten ADSL altyapı kullanıyoruz ve düşük hız alıyoruz (13-14) ve o zamanlarda hepten düşüp 4 5 Mbps almaya başladık. Aradım müşteri hizmetlerini ve arıza kaydı açıldı. 1 ay boyunca yani temmuz ortasına kadar ne bir dönüş ne bir çözüm oldu. Temmuz ortalarında arandım ve 31 Temmuz çözüm için son gün olarak belirlenmiş.
Bekledim, bekledim... 31 Temmuz geldi hala bir çözüm yok. Adamlar kendisiyle çelişiyor. Madem yapamayacaksın neden o tarihi veriyorsun. Bu sabah arandık ve sorunun kablolarda olduğu, en geç 26 Ağustosa ertelendiği söylendi. Ya ben 2 ay boşuna mı para vermiş olacağım. Bu ne rezalet! Ya küçük bir kablo sorununu bu kadar büyütmek nedir ya... Bela mı ISS mi anlayamıyorum...
Bu yaz biriktirdiğim paramla 1650S aldım ve Uncharted, Spider-Man gibi eskiden oynayamadıgım oyunları oynamak istiyordum. Oyunları satın aldım fakat indiremiyorum ya hepsi çok GB. 200 300 KB ile nasıl indireyim?
Arkadaşlarım Valorant giriyor beni de çağrıyorlar fakat ping dünyada ki atom sayısı kadar olduğu için gelemiyorum oynayamıyorum. YT da bir şey izleyemiyorum ve dahası... Neolotik çağdaki insanlardan farkım kalmadı.
Lise öğrencisiyim ve şurada yazın bitmesine aman aman bir şey kalmadı zaten. Bu yaz resmen boşa gitti. Çok üzgünüm.
Soruma geleyim bizim kanunen bir hakkımız var mıdır bu durumda gerçekten memnun değiliz Telekom'dan. Cayma hakkımız var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Buradan tüketici şikayetini oluştur tarih tarih aslında alman gereken interneti almayıp parasını ödediğini ve bu ücretin tarafına iade edilmesini.
Sağlayıcının vaad ettiği hızı verememeye devam etmesi durumunda da haklı olarak cayma bedeli ödemeden aboneliği fes edeceğini de belirt.
Oradan senin adına olumlu sonuçlar gelecektir.
Benimde babam mezuna kaldım diye interneti iptal etmeye kalktı. Para ödemeliymiş. Yani bu bir ceza değil şuana kadar her ay ödediğimiz para indirimli fiyatmış. İptal edincede indirimleri geri alıyorlarmış.

Buradan tüketici şikayetini oluştur tarih tarih aslında alman gereken interneti almayıp parasını ödediğini ve bu ücretin tarafına iade edilmesini.
Sağlayıcının vaad ettiği hızı verememeye devam etmesi durumunda da haklı olarak cayma bedeli ödemeden aboneliği fes edeceğini de belirt.
Oradan senin adına olumlu sonuçlar gelecektir.

Çözüm

Peki ne kadar sürer cevap almam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ne kadar sürer cevap almam.

Fark etmez ki tüm boşa ödediğin paraları alırsın.

Ben bazen ödemeyi unuttuğum açma kapama için aldıkları 50-100 TL farkı bile buraya yazdım iadesini aldım.

5 dk da doldur formu yolla.

Senin oluşturduğun oradaki çözüm numaraları var ya onları da yaz orası Türk Telekom'dan istiyor. Her şeyi yaz senin yazdıklarına karşın Türk Telekom'dan savunma istiyor orası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…