Türk Telekom'dan geçilecek ISS önerisi

icimino

Femtopat
Daha fazla  
Ben Türk Telekom kullanıyorum şimdi ama bayağı memnun değilim. Yeni bir internete geçmeyi düşünüyorum. Aklımda TurkNet var ama bir ara veri çalınma olayı oldu diye pek bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Türk Telekom kullanıyorum şimdi ama bayağı memnun değilim. Yeni bir internete geçmeyi düşünüyorum. Aklımda TurkNet var ama bir ara veri çalınma olayı oldu diye pek bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Binanda daireye fiber hizmeti yoksa TTNET'ten fiyat harici bir şikayetin varsa çıkmana gerek yok. Çünkü bakır kablo altyapısını kullanan tüm İSS'ler TTNET'ten devre kiralıyor. Alacağın hız uploadda vesaire minimal değişiklikler olur anca o şekildeyse.

100 MBPS

Dönüş yapacak mısınız acaba?
O halde tavsiyem tabikide TürkNet olacaktır, ayrıca TürkNet 12 aylık peşin ödeme yapıp 6 ay taksikt yaparsanız 500 değil 470tl den faturalandırılıyorsunuz ve zamlardan etkilenmiyorsunuz taahhüt gibi düşünün fakat istediğiniz zaman ücretinizi geri alabiliyorsunuz cezasız bir şekilde.

Veri çaldırma olayına gelecek olursak da yani her zaman söylediğim gibi zaten verilerimiz 10 12 yaşlarında çocukların ellerinde geziyor.

Abonelik sırasında kullanmak isterseniz davet kodu iletebilirim ilk ayınız ücretsiz olur

Son düzenleme:
O halde tavsiyem tabii ki de TurkNet olacaktır, ayrıca TurkNet 12 aylık peşin ödeme yapıp 6 ay taksikt yaparsanız 500 değil 470TL'den faturalandırılıyorsunuz ve zamlardan etkilenmiyorsunuz taahhüt gibi düşünün fakat istediğiniz zaman ücretinizi geri alabiliyorsunuz cezasız bir şekilde.

Veri çaldırma olayına gelecek olursak da yani her zaman söylediğim gibi zaten verilerimiz 10 12 yaşlarında çocukların ellerinde geziyor.

Abonelik sırasında kullanmak isterseniz davet kodu iletebilirim ilk ayınız ücretsiz olur.

Tamamdır abone olmadan 1 gün önce haber verebilirsem veririm atarsınız kodu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı