Paketler arasındaki devasa fiyat farklarından dolayı Netgsm'e geçmeyi düşünüyorum. Herhangi bir problem yaşar mıyım? Geçiş süreciyle ilgili bilmem gereken önemli detaylar var mı?
Bir dönem kullanmıştım Telekom alt yapısı olduğu için bölgemde sorun çıkarmıştı İzmir'de çıkarmaz kolay kolay. Ayrıca bankacılık ve sağlık uygulamalarında SMS alamıyordum ama düzelttiler şu anda çoğu uygulamada sorunsuz çalışıyor.
Bir dönem kullanmıştım Telekom alt yapısı olduğu için bölgemde sorun çıkarmıştı İzmir'de çıkarmaz kolay kolay. Ayrıca bankacılık ve sağlık uygulamalarında SMS alamıyordum ama düzelttiler şu anda çoğu uygulamada sorunsuz çalışıyor.
Yurtdışından alınmış veya gsb teknoloji desteğinden faydalanmış telefonlarda simkartı çalışmıyor. Böyle bir durumunuz varsa dikkat edin. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok sıkıntılı.