Türk Telekom'dan Netgsm'e geçilir mi?

ErenYoda

Centipat
Daha fazla  
Paketler arasındaki devasa fiyat farklarından dolayı Netgsm'e geçmeyi düşünüyorum. Herhangi bir problem yaşar mıyım? Geçiş süreciyle ilgili bilmem gereken önemli detaylar var mı?

Bir dönem kullanmıştım Telekom alt yapısı olduğu için bölgemde sorun çıkarmıştı İzmir'de çıkarmaz kolay kolay. Ayrıca bankacılık ve sağlık uygulamalarında SMS alamıyordum ama düzelttiler şu anda çoğu uygulamada sorunsuz çalışıyor.

Bir dönem kullanmıştım Telekom alt yapısı olduğu için bölgemde sorun çıkarmıştı İzmir'de çıkarmaz kolay kolay. Ayrıca bankacılık ve sağlık uygulamalarında SMS alamıyordum ama düzelttiler şu anda çoğu uygulamada sorunsuz çalışıyor.
Müşteri hizmetlerinin yetersiz olduğu söyleniyor. O konuda ne söylersiniz hocam?

Baz istasyonu olarak Telekom değil Turkcell'in baz istasyonunu kullanıyor.

Yurtdışından alınmış veya gsb teknoloji desteğinden faydalanmış telefonlarda simkartı çalışmıyor. Böyle bir durumunuz varsa dikkat edin. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok sıkıntılı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı