Türk Telekom'dan numara taşımak için operatör önerisi

cyber001

Decapat
Arkadaşlar,
Halihazırda Türk Telekom hattını kullanmaktayım ve 55 TL'ye 1000 dk 15 GB internet ve 1000 SMS'lik paketi kullanıyorken 1 yılın sonunda fiyat 88 TL'ye çıktı ve gereksiz pahalı. Hat taşımayı düşünüyorum. 60 TL'yi geçmeyecek şekilde hat veya tarife önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar,
Halihazırda Türk Telekom hattını kullanmaktayım ve 55 TL'ye 1000 dk 15 GB internet ve 1000 SMS'lik paketi kullanıyorken 1 yılın sonunda fiyat 88 TL'ye çıktı ve gereksiz pahalı. Hat taşımayı düşünüyorum. 60 TL'yi geçmeyecek şekilde hat veya tarife önerebilir misiniz?

Vodafone'ye geçin
Geçen sene 7GB internet 750 dk 250 SMS 32 TL veriyordum (şu an Türk telekomdayım)
Az demeyin bu ay kalan kullanmadığınız internet dakika SMS sonraki aya ekleniyor.
Mesela 2 GB int kullandınız 5'i kaldıya bir dahaki ay o 5GB de geliyor 12 GB kullanıyorsunuz.

Arkadaşlar,
Hocam Turkcell var,fakat çok pahalı.Neden böyle bir şey yaptılar ki? Sözleşmeyi okumadınız mı? Mesela 60TL'den sonraki 1 yıl 88TL olucak diye birşeyleri var.

Hocam Turkcell var,fakat çok pahalı.Neden böyle bir şey yaptılar ki? Sözleşmeyi okumadınız mı? Mesela 60TL'den sonraki 1 yıl 88TL olucak diye birşeyleri var.
Telefon ile yaptırmıştım taahhüt galiba komple bitti sonra kendi taahhüttü uzattı ancak türk telekoma sorduğumda herhangi bir çayma yansımaz dedi. Bakalım Vodafone mantıklı ve uygun gibi duruyor. Turkcellde olabilir fiyatları yakın aslında

Telefon ile yaptırmıştım taahhüt galiba komple bitti sonra kendi taahhüttü uzattı ancak Türk telekoma sorduğumda herhangi bir çayma yansımaz dedi. Bakalım Vodafone mantıklı ve uygun gibi duruyor. Turkcell'de olabilir fiyatları yakın aslında.

Hocam bence ilk başta faturasız yapın zaten taahhüt yok diye biliyorum. Memnun kalmazsanız iptal edersiniz. Memnun kalır iseniz faturalıya geçersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı