macint0sh Centipat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 240 25 Eylül 2019 #11 Yasin Temel dedi: Herkese teşekkür ederim peki kaç mbps upload alırım? Genişletmek için tıkla... Ben sana şimdi yaptığım testini atayım. Evde benden başka kullanıcı da var. Genelde bu civarlarda. Son düzenleme: 25 Eylül 2019
Yasin Temel dedi: Herkese teşekkür ederim peki kaç mbps upload alırım? Genişletmek için tıkla... Ben sana şimdi yaptığım testini atayım. Evde benden başka kullanıcı da var. Genelde bu civarlarda.
Yasin Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 586 Çözümler 3 25 Eylül 2019 #12 macint0sh dedi: Ben sana şimdi yaptığım testi atayım. Eki Görüntüle 441840 Evde benden başka kullanıcı da var. Genelde bu civarlarda. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok güzel. Bu upload hızıyla yayında açılabilir rahatlıkla değilmi? Linkini attıgım paketimi kullanıyorsunuz?
macint0sh dedi: Ben sana şimdi yaptığım testi atayım. Eki Görüntüle 441840 Evde benden başka kullanıcı da var. Genelde bu civarlarda. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok güzel. Bu upload hızıyla yayında açılabilir rahatlıkla değilmi? Linkini attıgım paketimi kullanıyorsunuz?
macint0sh Centipat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 240 25 Eylül 2019 #13 Yasin Temel dedi: Gerçekten çok güzel. Bu upload hızıyla yayında açılabilir rahatlıkla değilmi? Linkini attıgım paketimi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı paket değil sanırım ama benim paket de 25 Mbps sınırsız. Hız konusunda fark olacağını sanmam. Yayın açma kısmını bilene sorsanız daha iyi olur. O konuda pek bilgim yok.
Yasin Temel dedi: Gerçekten çok güzel. Bu upload hızıyla yayında açılabilir rahatlıkla değilmi? Linkini attıgım paketimi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı paket değil sanırım ama benim paket de 25 Mbps sınırsız. Hız konusunda fark olacağını sanmam. Yayın açma kısmını bilene sorsanız daha iyi olur. O konuda pek bilgim yok.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.215 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2019 #14 Donkobus dedi: Hiç de bile. Sadece sizde oluyor diye Superonline'ı kötüleyemezsin. Asıl bu dediğiniz sorunlar TurkNet'te oluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece o değil desteği de kötü. Temmuzda aradım eylül oldu gelmediler
Donkobus dedi: Hiç de bile. Sadece sizde oluyor diye Superonline'ı kötüleyemezsin. Asıl bu dediğiniz sorunlar TurkNet'te oluyor. Genişletmek için tıkla... Sadece o değil desteği de kötü. Temmuzda aradım eylül oldu gelmediler