Türk Telekom'dan TürkNet'e geçilir mi?

Katılım
3 Kasım 2022
Mesajlar
3.635
Çözümler
1
Öncelikle merhaba hocamlar. İnternet sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum. Şu anki paketim Türk Telekom 24Mbps fakat aldığım maksimum hız 15Mbps minimum aldığım hız ise 3-4mbps falan çoğunlukla minimum hızda oluyor internet. Wi-Fi router kullanıyorum (ASUS AC-58 modelini). TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum modemim TP-Link TD-W9970v3. TurkNet'te sorgulattığımda 70Mbps altyapımın olduğu gözüküyor ki bu benim için iyi bir değer 50Mbps bile olsa en az gayet yeterli. Bir sorun yaşar mıyım TurkNet müşteri hizmetleri ilgisiz diyorlar? Saygılar iyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bulunduğunuz yerde Turknet altyapısı yoksa zaman kaybı olur Bulunduğum yerde vdsl altyapısı varken turknette aldığım ping 27 turk telekomda 7 kısaca hangi iss altyapısı varsa onu kullanmak en iyisi
 
Eğer bulunduğunuz yerde Turknet altyapısı yoksa zaman kaybı olur Bulunduğum yerde vdsl altyapısı varken turknette aldığım ping 27 turk telekomda 7 kısaca hangi iss altyapısı varsa onu kullanmak en iyisi
+ Olarak şu an sağlayıcımı değiştirirsem 1600tl bir miktar çıkıyor cayma bedeli. Sizce paket yükseltsem yeterli olur mu? Çünkü türk telekomun hem hizmetinden hemde müşteri hizmetlerinden memnun değiiz.
 
Peki, örnek veriyorum türk telekomun 75mbpsye kadar limitsiz paketi var. Eğer internet paketini yükseltsem. Sorun düzelir mi? Çünkü internet hızında ekstra ekstra bir düşme oluyor. Dediğim gibi max 15-16 alırken bi anda 4-8 aralığına düşüyor.
Bu düşüşlerin sebebi evde başkasının bağlanması olabilir mi? Eğer sadece siz bağlanırken ve bağlantı sinyaliniz güçlüyken düşüyorsa altyapı ile alakalı bir problemdir. Durup dururken düşüyorsa paketinizi yükseltseniz de aynı sorunu yaşarsınız.

Bu durumun TT ile alakal olduğunu da düşünmüyorum. Türknet'in 75 Mbps paketi ile TT 75 Mbps paketi arasında çok fark olmaz.
 
Galiba Adsl Altyapı kullanıyorsunuz Türk telekom da paket değişikliği yapmanızı öneririm altyapınızı kontrol ederler ona göre fiyat sunarlar örnek 1 yıl tahhüt varsa 1 yıl tahhüt aynen devam eder ve hınız yükselir
 

Geri
Yukarı