Çözüldü Türk Telekom'dan TürkNet'e Geçişte Yapılan Sözleşme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mikro

Kilopat
Türk Telekom taahhüdüm ay sonunda dolacağı için TürkNet'e geçiş için başvuru yaptım bugün. Ama kafama takılan bazı sorular var. Ev hattı babamın üzerinde yani Türk Telekom'dayken de babamın üzerindeydi. Ben TürkNet için kayıt formunu doldururken kendi ismimi kullanmak istedim, doldurdum ve hat sahibi kısmına babamın bilgilerini girdim. Ama sözleşmeye baktığımda abone kısmında benim ismim yazıyor hat sahibinin belirtildiği, imzasının istendiği, herhangi bir yer yok sözleşmede, benim ismimin yazması sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum 2 şirket arasında yapılan yazışmalarda. Daha önce bu şekilde başvuru yapan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
TTnet babamın üstündeyken Türknet'e kendi adıma başvurdum. Türknet beni arayıp geçiş işlemlerinin bu şekilde olmadığını söyledi ve babamın üzerine başvurduk. Bu şekilde geçiş yaptım.
Aynı şekilde ben de başvuru yapmıştım,gönderdiğiniz belgede yasal hat sahibi babanız olduğu için Türk Telekom reddediyor geçiş işlemini,Türknet size online işlemlerden hat sahibinin babanız olduğu için o şekilde belge gönderiyor size onları tekrar kargoluyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı