Türk Telekom'dan TurkNet'e geçilir mi?

Cherax

Hectopat
Arkadaşlar 2-3 aydır TTNET internetimizde kesintiler, arızalar oluyordu fakat sorunumuzu çözmüyorlar. Ve bu senenin sonunda sözleşme bitiyor.
Bu internete 65 TL ödüyorduk 2 yıllık sözleşme imzaladığımız için. Fakat yeni abonelik için 100 TL'nin üstünde para ödememiz lazım. Ve 24 Mbps download, 4 veya 6 Mbps upload hızımız vardı.
TurkNet'in sitesinden altyapı sorguladım ve evimin tam adresini girdim, çıkan sonuç ise fiber internete uygun yazıyordu, 100 Mbps download, 4 Mbps upload hızı 85 TL yazmışlar.
Sizce geçilir mi? Acil cevaplarsanız sevinirim.
Ve eve gelip bağlama sıkıntısı olduğunu 2-3 hafta bekletebileceklerini öğrendim. Sorun olur mu yardımcı olur musunuz?

Taahhütünüz yok mu?

Binamızın kapısında Türk Telekom ile ilgili bir sticker var sanırım altyapıyla ilgili.

Bence geçilebilir daha yüksek download aynı fiyat

Taahhüt ne demek bilmiyorum ama eskisi de TurkNet'de kotasız onu soruyorsanız eğer.

Ya emin misiniz başka arkadaşlar da fikirlerini belirtirse sevinirim. Pişman olmak istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…