Türk Telekom'dan TurkNet'e geçilir mi?

Hocam doğru söylüyorsunuz fakat o zaman cayma bedeli olarak cok fazla miktarda bir ücret istiyor Türk Telekom. Bundan dolayı kapatıp öyle geçmeyi düşünüyorum.

Hocam taahhüt bitmedi mi? Öyle yapınca daha fazla ücret isteyemezler bu arada TurkNet 240 TL'ye kadar karşılıyor taahhüdü.

Hocam 1 ay bekleyin öyle geçin.

Tamamdır hocam eyvallah teşekkür ederim. Taahhüt bitince kapattırıp gececegim inşallah. Sanırım ADSL ve VDSL de bos port sıkıntısı oluyormus fakat fiberde olmuyormus genellikle.

Tamamdır hocam eyvallah teşekkür ederim. Taahhüt bitince kapattırıp gececegim inşallah. Sanırım ADSL ve VDSL de bos port sıkıntısı oluyormus fakat fiberde olmuyormus genellikle.

Hocam kapattırmayın anlatamadım TurkNet geçin direkt TurkNet sizin yerine kapatır ve portunuzu kaybettirmez.

Hocam kapattırmayın anlatamadım TurkNet geçin direkt TurkNet sizin yerine kapatır ve portunuzu kaybettirmez.

Hocam ama ev telefonu da var onu kapattırmak istiyoruz o zaman nasıl oluyor bilmiyorum. Taahhüt bittikten sonra tekrardan bakarım. Cünkü Türk Telekom'a gidip sordugumda hem telefonu hem interneti kapatıp yeni bir internet baglanır demislerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…