Anladım, kusura bakmayın yanlış anlamışım. TT sizi otomatik olarak uzak sunucuya bağlıyordur. ISS ile alakalı yani.
Mesela ben Vodafone kullanıyorum, ping değişiyor arada. 37-44 arası. Ama arkadaş TT kullanıyor, o 13 ping alıyor testlerde.(ikisi de aynı altyapı olmasına rağmen.)
ADSL kullanıyorum ve herhalde bundan dolayı bir tık fazla söylemeyeyim. Ama bundan yaklaşık 1.5 ay önce falan 50 Mbps paketi 91 TL'ye sundular, taahhüt yenileneceği için kabul etmedim.
Memnun muyum? Aslında hız konusunda sıkıntıları yok ama ping konusunda çok başarısız, eğer çok oyun oynuyorsanız tavsiye etmem. Arıza fazla olmadı, 2-3 defa anca.
ADSL kullanıyorum ve herhalde bundan dolayı bir tık fazla söylemeyeyim. ama bundan yaklaşık 1.5 ay önce falan 50 Mbps paketi 91 TL'ye sundular, taahhüt yenileneceği için kabul etmedim.
Memnun muyum? Aslında hız konusunda sıkıntıları yok ama ping konusunda çok başarısız, eğer çok oyun oynuyorsanız tavsiye etmem. Arıza fazla olmadı, 2-3 defa anca.
Çok oyun oynamıyorum, 10 yıl boyunca Türk Telekom kullandım kullanmış olduğum paket kötüydü EU West serverlerinde 70-100 arası ms alıyordum zaten.Ama sabit telefon hizmeti vermeleri lazım.
Çok oyun oynamıyorum, 10 yıl boyunca Türk Telekom kullandım kullanmış olduğum paket kötüydü EU West serverlerinde 70-100 arası ms alıyordum zaten.Ama sabit telefon hizmeti vermeleri lazım.
Ararsanız yardımcı olurlar sabit telefon konusunda. Ping ile işiniz yoksa alabilirsiniz, her yerde aynı olmuyor verdikleri hizmet. Belki siz hiç ping yaşamazsınız, şansınıza kalmış.
Ararsanız yardımcı olurlar sabit telefon konusunda. Ping ile işiniz yoksa alabilirsiniz, her yerde aynı olmuyor verdikleri hizmet. Belki siz hiç ping yaşamazsınız, şansınıza kalmış.
O kadar dalgalı ki. Şöyle: Cs'de 64 gördüğüm de oldu, 120 gördüğümde. Genel olarak bakarsam 75-90 arası ortalama. Pubg'de 65-94 arası, ortalama 71-84 falan. Ets'de 70-98 arası, ortalama 80-90. Hız testinde ise en düşük 32 gördüm, genel olarak 38. Bu aralar kafasına göre 39-44-51 gidiyor.
O kadar dalgalı ki. şöyle: CS'de 64 gördüğüm de oldu, 120 gördüğümde. Genel olarak bakarsam 75-90 arası ortalama. PUBG'de 65-94 arası, ortalama 71-84 falan. ETS'de 70-98 arası, ortalama 80-90. hız testinde ise en düşük 32 gördüm, genel olarak 38. bu aralar kafasına göre 39-44-51 gidiyor.