Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yapılmalı mı?

Kardeşim telefon hattınıda TurkNet geçirebiliyorsun numaran değişmiyor. Hem de ayda 1000 dk ücretsiz sunuyor. Ben kullanıyorum. Hem internet hem de telefon hattın TurkNet oluyor. Sen hattını ve neti kapattırma başvurusu yapınca 3-5 TL indirim yapmaya çalışıyor taahhüt almak için. Kayıt işlemini başlayınca onlar senin adına Türk Telekom ile bütün işlemleri hallediyorlar. Sadece sana başvuru kağıtları yolluyorlar sen doldurup kargo ile ücretsiz gönderiyorsun. Üyelik kaydı yaptırırken davet kodu kullanırsan bir ay ücretsiz kullanırsın.

TurkNet sadece sabit internet hizmeti veriyor diye bildiğim için ev telefonunun Telekom'da kalmasını istedim, bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. Ev telefonu paket fiyatlarını nasıl öğrenebilirim? Amacım hattımı kapattırmadan sadece firma geçişi yapmak.

Hocam 10 TL'ye faturaya ek alabiliyorsun. Zaten geçiş yaptığında ev telefonunu da geçirmen gerekiyormuş varsa. Yani sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Tam sizlik bence.

Merhabalar, her iki hizmetinizi de sorunsuz taşıyabilirsiniz. Aktivasyon süreci ortalama 2-6 iş günüdür. Bunu göz önünde bulundurarak başvuru sağlayabilirsiniz. Altyapı sorgu ekranında görüntülediğiniz hızları -+ 4 mbps farklılıkla alabilirsiniz. Farklı Operatörden Geçiş bağlantısı size yardımcı olacaktır.

Hocam taahhüt bitince mi firmanızı aramalıyım yoksa bitmeden 2-3 gün önce mi aramalıyım? Ev telefonu 28 şubat internet ise 21 şubatta taahhüt bitecek ikisi farklı tarihte taahhütleri sona erdiği için nasıl yapmalıyım? Sitenizde telefon paketlerine nasıl bakabilirim?

Taahhüt bitmesine 4-5 gün kala ara. Geçiş o zamana anca tamamlanır. Telefon paketleri tek bir tane var. O da internetin yanında 10 TL'ye ek her yöne 1000 dakika paket. Sabit, cep numarası falan fark etmiyor. İnterneti geçirin derim. Zaten o zamana kadar telefonun taahhüdü epey az kalır en fazla ödeyeceğin 20-30 tl anca olur diye düşünüyorum.
Ha bir de istersen internetten başvuru da yapabilirsin ya da telefon ile arayıp oradan da başvuru oluşturabilirsin. Hangisi işine gelirse.

Dilerseniz 0 850 288 80 81 üzerinden müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz. Size en uygun tarihi onlar tavsiye edecektir. +10 TL ek ücret ile 1000 DK Her Yöne telefon hizmeti alabilirsiniz.

Anladım,yani ilk önce ev internetini geçirip telefon taahhütü bittiğinde türknete geçirsem sorun olmuyor yani.Teşekkürler
Dilerseniz 0 850 288 80 81 üzerinden müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz. Size en uygun tarihi onlar tavsiye edecektir. +10 TL ek ücret ile 1000 DK her yöne telefon hizmeti alabilirsiniz.

Geçiş işlemleri sırasında internet kesintisi oluyor mu?

İnternet kesilmiyor. Ne zaman ki TurkNet size kullanıcı adı ve şifrenii gönderirse o zaman kesiliyor. Zaten kullanıcı adı ve şifreyi giridiğinizde interneti almaya devam edeiyorsunuz. Her iki hizmeti de TurkNet'e geçirmenizde fayda var bana bunu koşul olarak söylemişlerdi. Telefonu Türk Telekom'da bırakmayı düşünüyordum. Ancak internetim telefon üzerinden olduğu için ikisini de geçirmemi söylediler. Bu doğrultuda geçtim şu anlık memnunum.

Taahhütleri farklı tarihlerde sona eriyor nasıl yapabilirim? TurkNet +10 TL verip ev telefonunu da geçirmek kat kat daha mantıklı zaten. Geçiş işlemleri yapılırken taahhüt bittikten sonra Türk Telekom'dan TurkNet'e geçene kadar internet erişimini Türk Telekom vereceğine göre 2-3 günlük internet kullanımı için ek ücret talep ederler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…