Ben şunan evimde Türk Telekom'un 24Mbps'lik VDSL2 tarifesini kullamıyorum TurkNet'e geçiş yapmak istiyorum ancak;
1- Ne kadar hız alırım? Apartmanda boş port olmadığı için kontol edemiyorum.
2- Farklı bir hizmet sağlayıcıya geçtiğim için cayma bedeli öder miyim? (tahaaütün bitişine çok var 135TL gibi bir ücret ödüyorum)
240 TL olmaması lazım ben geçtiğimde 1000 ödettim ama fatura yüksek gelince TT geri döndüm VDSL2 50 Mbps hat bağlı 55 Mbps 10 upload geliyor ve hiçbir zaman hata görmedim.
Ben şunan evimde Türk Telekom'un 24Mbps'lik VDSL2 tarifesini kullamıyorum TurkNet'e geçiş yapmak istiyorum ancak;
1- Ne kadar hız alırım? Apartmanda boş port olmadığı için kontol edemiyorum.
2- Farklı bir hizmet sağlayıcıya geçtiğim için cayma bedeli öder miyim? (tahaaütün bitişine çok var 135TL gibi bir ücret ödüyorum)
Bu arada taahütte hesaplanan tutar sizin kullandığınız aylarda sizden düşen indirim miktarıdır. Ne kadar çabuk kapatırsanız o kadar az ödersiniz.
Örnek verecek olursak mobilde vodafone'luyum. 2. ay cayma bedeli 60 TL idi. Şu an 9. aydayım 208 civarı bir şey. Umarım anlatabilmişimdir.
240 TL olmaması lazım ben geçtiğimde 1000 ödettim ama fatura yüksek gelince TT geri döndüm VDSL2 50 Mbps hat bağlı 55 Mbps 10 upload geliyor ve hiçbir zaman hata görmedim.
Dostum bir fikrim yok ama fatura olarak 1000 TL indirim yazıyor taahhüt değil mi? Ama 145 TL yerine 200 küsur geldi 1 yıl sonra değiştim zaten evde 2 modem bağlı.