Türk Telekom'dan TurkNet'e geçmek

Dr. Who

Hectopat
Merhaba 1 ay önce konusunu açmıştım ve bugünlerde tam olarak bir arayış yapabildik. Bugünkü Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımızda bize "fiber 35 MB internete 525 TL 15 aylık" bir kampanya önerdiler sonradan TurkNet'i aradık ondan bilgi aldık ve zaten sitesindeki fiyatı söyledi, ancak babam taahhütlü bir internet aradığı için ve tam olarak TurkNet'i bilmediği için ve bende tam olarak bilmediğim için size sormak istedim.

• Şimdi yeni yılda haliyle her şeye zam gelecek bu yüzden aylık taahhütlü ödemek ne kadar mantıklı.

• 12 aylık taahhütlü peşin ödeme kampanyasının olduğunu söylediler 470 TL'den bunu arkadaşını getir kampanyasıyla birlikte kullanabiliyor muyuz bir indirime giriyor mu yoksa sadece aylık taahhütsüz internette mi geçerli?

Aklıma gelen sorular şu anlık bunlar yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ben tahhahut falan anlamıyorum ama mahallenizdeki altyapı sağlamsa TurkNet'i çekin bence Türk Telekom altyapı ne kadar da güzel olsa modemde kronik sıkıntılar var bana günlük modemi 5 10 dk dinledirin diyorlar dinlendirip tekrar açtığımda internet yok yazısı geliyor hata falan veriyor.

TurkNet'e geçişte ilk ay faturası ilk başta çıkar hocam. İlk faturayı ödedikten sonra 469 TL'den 12 ay ödeme yapıyorsunuz. Yani toplam 13 ay ödenmiş oluyor.
Arkadaşını getir kampanyasından yararlanabiliyorsunuz. Kazandığınız aylar ödeme yaptığınız aylara ek olarak devam ediyor.
Eğer geçiş yaparsanız TurkNet referans numaramı size iletiyorum. Hem siz hem ben 1 ay ücretsiz kullanım kazanıyoruz.
Referans numaram: LLQ92QG39YTD

Şimdi hocam anladığım kadarıyla 469 TL'den 12 ay peşin bir ödeme yapılıyor ve arkadaşını davet et ile ekstra 1 ay kazanıp bedavaya mı geliyor yoksa ekstra bir indirim mı oluyor bir de şimdi ödeme mesela peşin olacağı için bizim nasıl bir güvencemiz var süreç nasıl işliyor anlatabilirsen sevinirim.

Hocam ilk ay fatura 499 TL otomatik çıkacak. Bu fatura 12 aya dahil değil. Sonra siz 12 ay 469 TL'den ödeme yapacaksınız.

Abone olurken referans numarası ile abone alırsanız 12+1 ay olacak. Siz de referans numarasıyla arkadaşınızı getirirseniz 12+1+1 ay olarak eklenerek kullanıma devam edebilirsiniz.

Abonelik iptalinde ödediğiniz ve kullanmadığınız ayları TurkNet sizin vereceğiniz IBAN'a geri ödeyecek.

Yani ilk ayı 470 TL'den ödemiyoruz ve arkadaş daveti ile ekstra 12 ay peşin ödeme 12+1 oluyor ve 13 ay boyunca peşin ödeme ile 470 TL'den kullanıyoruz sanırım o zaman.

Yani ilk ayı 470 TL'den ödemiyoruz ve arkadaş daveti ile ekstra 12 ay peşin ödeme 12+1 oluyor ve 13 ay boyunca peşin ödeme ile 470 TL'den kullanıyoruz sanırım o zaman.

Aynen öyle hocam. Taksitlendirmeyi TurkNet yapmıyor sanırım, bankanın mobil uygulamasında sonradan taksitlendirme yapabilirsiniz. Ancak referans kodunu üye olurken girmeniz lazım bilginiz olsun.

Aynen öyle hocam. Taksitlendirmeyi TurkNet yapmıyor sanırım, bankanın mobil uygulamasında sonradan taksitlendirme yapabilirsiniz. Ancak referans kodunu üye olurken girmeniz lazım bilginiz olsun.
Taksitlendirme derken direk 13 ayın ödemesini peşin cekmiyor mu zaten, bir de üyelik işlemleri nasıl oluyor süreci de anlatabilir misin? Şu an da hangisini kullanıyorsun aylık/12 ay peşin mi?

Taksitlendirme derken direk 13 ayın ödemesini peşin cekmiyor mu zaten, bir de üyelik işlemleri nasıl oluyor süreci de anlatabilir misin? Şu an da hangisini kullanıyorsun aylık/12 ay peşin mi?

Ben aylık kullanıyorum hocam. Geçiş için Türk Telekom'dan 10 haneli 88.17 veya 18 ile başlayan xDSL hizmet numarası gerekli. Bunu TT'den veya e-Devlet'te "sabit hat sorgulama" kısmında bulabilirsiniz.

TurkNet'e geçiş yapacağınızda ise telefonla arayarak da geçiş sağlayabilirsiniz. Ya da referans numarası eğer benimkini kullanırsanız linkini de bırakıyorum buradan da halledebilirsiniz.

Geçiş ortalama 48 saat sürüyor fakat bazen bu süre daha az oluyor. Modem kullanıcı adı ve şifrenizi size gelen SMS'deki ile değiştirince kullanmaya başlıyorsunuz.

Sizin abonelik aktif olduktan 4-5 gün sonra 499 TL fatura kesilir. Bu fatura ile birlikte 12 aylık, aylığı 469 TL'den ödeme yapacaksınız. Taksitlendirme olarak şu görselleri buldum göz atarsınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-02-20-57-29-349_com.turknet.oim.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2024-12-02-20-57-25-945_com.turknet.oim.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2024-12-02-20-57-18-134_com.turknet.oim.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 28
Hocam şimdi aradık, bize 12 aydan falan söyledik işte sabit fiyat garantisi olsun, modem ücretsiz vs. ama aklıma takıldı birkaç buradaki eski konularda gördüm 12 ay sabit fiyat garantisi deyip fiyatı arttımışlar sonra pişman olmuşlar o konuda müşteri hizmetlerindeki kişi yok sabit fiyat kampanyasında fiyat arttırma falan olmaz dedi ve bir de mesela peşin ödedik internette bir kesilme, kullanamama durumu olur mu çünkü yüklü bir para ödüyorsun ve paramıza konma gibi bir durum olur mu bunlar aklımı kurcalıyor. 500 TL niye ödüyoruz ki zaten 470 TL'den değil mi bir de toplu olarak parayı odemiyor muyuz 12 aylık kampanyasında aylık ödeme görmedim peşin nakit istiyor çünkü. Örnek konu ekliyorum buraya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…