Emre Nxt
Centipat
Daha fazla
Hocam şimdi aradık, bize 12 aydan falan söyledik işte sabit fiyat garantisi olsun, modem ücretsiz vs. ama aklıma takıldı birkaç buradaki eski konularda gördüm 12 ay sabit fiyat garantisi deyip fiyatı arttımışlar sonra pişman olmuşlar o konuda müşteri hizmetlerindeki kişi yok sabit fiyat kampanyasında fiyat arttırma falan olmaz dedi ve bir de mesela peşin ödedik internette bir kesilme, kullanamama durumu olur mu çünkü yüklü bir para ödüyorsun ve paramıza konma gibi bir durum olur mu bunlar aklımı kurcalıyor. 500 TL niye ödüyoruz ki zaten 470 TL'den değil mi bir de toplu olarak parayı odemiyor muyuz 12 aylık kampanyasında aylık ödeme görmedim peşin nakit istiyor çünkü. Örnek konu ekliyorum buraya.
TurkNet 12 ay sabit fiyat kampanyasını bozdu
Merhaba. Ben TurkNet'e geçtim GigaFiber uygun olduğundan onu aldım fiyat 399 TL'ydi ve 12 ay sabit fiyat kampanyası vardı. Üye olduktan 1 ay sonra SMS yoluyla telefona 399 TL olan fiyatın 499 TL olduğu ve eğer fiyatın sabit kalmasını istiyorsak peşin ödememizi istiyordu. Müşteri hizmetlerini de...www.technopat.net
Hocam ilettiğiniz sayfada arkadaş yanlış anlamış. Temmuz ayında TurkNet zam yaptı normal aylık ödeyenlere ancak arkadaş kendisi için zannetmiş.
Fiber kullanımda modem kira ücreti fiyata dahil hocam.
TurkNet çok eski bir şirket paraya konma durumu olacağını zannetmiyorum. Bir seferlik 12×469 TL ödeme yapacaksınız.
Size ilettiğim linkten ilerleyince böyle ekran çıkıyor. İlk ay 0 TL olarak yazıyor bunun nedeni de büyük ihtimalle referans indirimi.