Türk Telekom'un altyapı gerektirmeyen paketleri var mı?

ibrahimsennn

Decapat
Yeni eve taşındım ve altyapı yok internet gerekiyor ama Turkcell Vodafone gibi firmalar kota koyuyorlar ve internet kotaları az oluyor. Kısa sürede bitirim genellikle oyun indiriyorum. Bunlar 10GB'dan başlıyorlar video izleniyor. Evde günlük TV'den 1080p ve büccemde sınırlı önceden 85TL'ye yeterli kadar sınırsız bir şekilde kullanıyorduk ama altyapı olmayınca çözüm aramaya başladım. Sizce ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni eve taşındım ve altyapı yok internet gerekiyor ama Turkcell Vodafone gibi firmalar kota koyuyorlar ve internet kotaları az oluyor. Kısa sürede bitirim genellikle oyun indiriyorum. Bunlar 10GB'dan başlıyorlar video izleniyor. Evde günlük TV'den 1080p ve büccemde sınırlı önceden 85TL'ye yeterli kadar sınırsız bir şekilde kullanıyorduk ama altyapı olmayınca çözüm aramaya başladım. Sizce ne yapabilirim?

Bende aynı sorunu yaşıyorum. 20 GB yüklüyorum 15 gun dayanmıyor tekrar yukluyorum.
Toplam belkı ayda 40GB 100 TL 120 TL para ödüyorum :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı