Türk Telekom'un fiber modem vermesi zorunlu mu?

Hocam fiber aktif olduğunda eğer Türk Telekom müşterisiyseniz kendileri siz bir şey yapmadan gelip fiber dönüşüm yapacaklar. Sorduğunuz soruya da şöyle cevap vereyim, fibere geçtiğiniz an mevcut sözleşme aynı hızdan fibere geçiyor modem ücreti de ödemiyorsunuz taahhüt bitene kadar. Yani evet, fiber dönüşümden önce sözleşme yenilerseniz taahhüt bitene kadar modem ücreti ödemezsiniz.

Tamamdır hocam bir sorum daha olacak ben bugün sözleşmeyi yenileyip istediğim 1000Mbps paket için de ön başvuru yaparsam bu fiber sürecine olumlu yönde bir etkisi olur mu acaba? Birde ön sözleşme yapınca o fiber modem ücreti ödemek zorunda kalmam değil mi süreç yine aynı işler herhalde yani. Çünkü ben fiber aktif olunca aynı hızı istemiyorum aktif olduğu an direkt 1000Mbps yi kursunlar istiyorum o da önbaşvuruyla mümkün sanırsam

Ön başvuru nasıl yapacaksınız ki?
Benim tahminim onu direkt fiber olarak yaparlar ve modem ücreti çıkar. Çünkü 1000 Mbps zaten fiber harici verilemez fiber olduğu belli duruyor ön başvuruda da.

Ön başvuru nasıl yapacaksınız ki?
Benim tahminim onu direkt fiber olarak yaparlar ve modem ücreti çıkar. Çünkü 1000 Mbps zaten fiber harici verilemez fiber olduğu belli duruyor ön başvuruda da.
Yok hocam şu an fiber yok ya hani ondan diyorum fiber 1.5 2 aya gelir diye düşünüyorum çalışmalar yeni başlayacak yukarıda demiştim. Öğrenmek istediğim şey ön başvuru yapınca da yine modem ücreti ödemiyoruz ve bugün yenilediğim VDSL taahüttenden mi dönüşüm yapılıyor onu öğrenmek istedim

Evet o VDSL paketinden dönüşüm oluyor.
Ön başvuruda da VDSL varken niye ön başvuru alsınlar zaten VDSL var direkt başvuru alır. Hiç altyapı olmasaydı o zaman mantıklı ön başvuru alması. Hadi aldı şu anda diyelim fibere ön başvuru, e o zaman da fiber ön başvurusu olduğu için modem ücreti olur. Burada modem ücreti ödememek için MH ve sistem altyapı aktif olmadığını bilmediği için taahhüt yenileyip aktif olunca da dönüşüm kampanyasından yararlanmak. Size fiber gelmeden 1000 Mbps başvurusu yapmazlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…