Daha fazla
Hocam fiber aktif olduğunda eğer Türk Telekom müşterisiyseniz kendileri siz bir şey yapmadan gelip fiber dönüşüm yapacaklar. Sorduğunuz soruya da şöyle cevap vereyim, fibere geçtiğiniz an mevcut sözleşme aynı hızdan fibere geçiyor modem ücreti de ödemiyorsunuz taahhüt bitene kadar. Yani evet, fiber dönüşümden önce sözleşme yenilerseniz taahhüt bitene kadar modem ücreti ödemezsiniz.Hocam merhaba, size şöyle bir sorum olacak şimdi benim Mayısın 12 si itibariyle VDSL paketim bitiyor diyelim ki 12 Mayısta adresime fiber altyapı geldi ve bende fiber pakete geçtim sizin dediğiniz olaya göre VDSL den dönüşüm yaptığınız için eski VDSL Sözleşme taahütü bitene kadar modem ücreti alınmıyor yani 12 ben Mayısta sözleşme yaparsam benden modem ücreti alınacak değil mi? Bu konuda aklıma şöyle bir fikir geldi sizce geçerli olur mu onu sormak istiyorum şu an benim 1 ay içinde taahüt biteceği için Türk Telekom her dakika teklif sunuyor arıyor v.s ben gidip 15 aylık taahüt yenileyip 1 ay sonra fiber gelirse ona ücretsiz bir şekilde geçip hemde 14 ay modem ücreti ödemekten kurtulur muyum dönüşüm sayesinde? Ona göre bir aksiyon alıcam da