Türk Telekom'un hangi modemi daha iyidir?

yigithevac

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar D-Smart internet aboneliği kullanıyorum. İnternet işlemleri ile Türk Telekom ilgileniyor. Şu anki modemim TP-Link AX 1800 EX20v lâkin modem ile alakalı sorunlar yaşıyorum. Modem teknik destekte değişimi olabileceğini belirttiler. En iyi Türk Telekom modemi hangisidir? Ona göre değişiklik yapayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selamlar D-Smart internet aboneliği kullanıyorum. İnternet işlemleri ile Türk Telekom ilgileniyor. Şu anki modemim TP-Link AX 1800 EX20v lâkin modem ile alakalı sorunlar yaşıyorum. Modem teknik destekte değişimi olabileceğini belirttiler. En iyi Türk Telekom modemi hangisidir? Ona göre değişiklik yapayım.

Hiçbiri.

Son düzenleyen: Moderatör:

1741083507760.png

Tİvibu ile bunu kullanıyoruz. Evin tam ortasında ve kapının üstünde. Beklediğimden çok daha iyi bir performansı var. Tivibuyla birlikte kullanıyoruz. En güzel yanı da faturaya mesela 24 veya 36 ay taksitle, peşinatsız ve faizsiz olarak ekliyor. Aynı anda da 3 farklı bilgisayar ethernet ile bağlı ve hepsi sorunsuz ve kayıpsız faydalanıyor.

Gerçi 100 tl gibi bir ek koymuşlar sanırım. Önceden hiç fark yoktu diye hatırlıyorum peşin ve taksit arasında.

Hak veriyorum 3 kez modem değiştim hepsinde bağlantı sorunu yaşadım.
Hocam Premium kategorisindekiler gerçekten hiç fena değiller. AMa size hak veriyorum, zamanında hat ynaında verilenlerle hep sorun yaşadık. Ama harici olarak aldığımızda 2 seneye yakındır 1 gram sorun yok.

En iyi modem senin tercih edeceğin modem olur. Operatörlerin vereceği routerlere hiç bakma. ASUS ve Keenetic bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı