Türk Telekom'un tekelinden nasıl kurtulabilirim?

MytthArrow

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 103 liraya olan tarifemi bana 110 liraya satmaya çalışan bir kuruma mecbur kalıyorum, çünkü yaşadığım yerde bir tek onun altyapısı var.

Ama olur mu bilmiyorum yan mahallede diğer operatörlerin altyapısı var lakin evime kadar çekerler mi bilmiyorum?

Siz ne dersiniz?

Hocam onun altyapısı var diye sırf onu kullanmak zorunda değilsiniz. Türk Telekom altyapısını kullanan başka sağlayıcılar var. Önde gelen firmalar: NetSpeed, TurkNet, Millenicom ve Comnet.

Hocam sorgulattığımda bu saydığınız firmaların hiçbiri fiyat vermiyor, acaba halihazırda abone olduğumdan mıdır?
Çünkü daha önceden veriyordu, bir de şöyle bir sıkıntı var ben bu 24 Mbps portunu alana kadar göbeğim çatladı, bana başka bir operatörde veriler mi bilmiyorum.

Geçiş yaparsanız portunuzu başkasına vermeden operatör değişikliğiniz tamamlanıyor. Paket fiyatları için sitelere göz gezdirin. Yalnızca TürkNet'de tek paket var 99 TL ve altyapında alabildiğin kadar hızı veriyorlar sana.
Kesinlikle Türk Telekom altyapısı var diye ona kalmaya mecbur hissetmeyin. Ben NetSpeed geçtim ve çok iyi. Fiyat, hız ve performans olarak memnunum. Herkes böyle yapıyor. Böyle düşünmeniz bile hata en başta.
Bu tip geçiş işlemlerinde asla ve asla Türk Telekoma tek kelime soru bile sormayın. Sizin işiniz geçiş yapmak istediğiniz firmayla olsun. Saha ekiplerine olsun teknik ekibe olsun veya satış temsilcisi olsun asla onlarla muhatap olmayın. Sizi Türk Telekomda tutmak adına binbir türlü şeyler söyleyebilirler ve firmaları kötüleyebilirler. Geçiş yaparsanız aklınızda olsun.

Hocam çok teşekkür ederim,doğru,ama şöyle bir sorun var kafamda türk net'in müşteri hizmetleri hakkında pek iyi birşey duymadım, hakeza net speed içinde, ne dersiniz bu konuya?

Hocam çok teşekkür ederim, doğru, ama şöyle bir sorun var kafamda TurkNet'in müşteri hizmetleri hakkında pek iyi bir şey duymadım, hakeza net Speed içinde, ne dersiniz bu konuya?

TurkNet hakkında pek bir şey diyemeyeceğim ama NetSpeed'in müşteri hizmetleri gayet iyi hocam onlardan yana bir sorun yaşamazsınız direkt yardımcı olurlar.

Hocam çok teşekkür ederim,doğru,ama şöyle bir sorun var kafamda türk net'in müşteri hizmetleri hakkında pek iyi birşey duymadım, hakeza net speed içinde, ne dersiniz bu konuya?
TürkNet müşteri sistemi ticket ile çalışıyor. Yani online işlemlere girip şikayetinizi yazmanız lazım. Arama yoluyla çıkmıyorlar telefona çok. NetSpeed kullanıyorum ve müşteri hizmetleri var
Telefon yoluyla ulaşabiliyorsun. Eğet internetten halletmek istersen de yine online işlemlere girip şikayetini yazman lazım.
NetSpeed müşteri hizmetleri deneyimim genel olarak olumlu. Saçma sorularıma bile güler yüzlü bir tavırla ve sabırla tek tek anlattılar bana. Eğer TürkNet olayıyla çok uğraşmak istemezsen NetSpeed kullanabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…