Merhaba arkadaşlar, daha önceden 24MBps 75GB AKK paket kullanıyordum, uploadım 2MBps idi. Türk telekom en falza verebilecegim upload hızı 2 diyordu VDSL/VDSL2 için, ben 5 gün önce paketimi 34MBps 100GB'ta çıkarttırdım uploadımı 3'e yükseltmişler çok sevindim Sitelerinde baktığımda halen 2MBps verebildiklerini söylüyorlar Bir de istatistiklerim nasıl iyi mi?
Hevesinizi kursağınızda bırakmış gibi olmak istemem ama modem arayüzünde yazanlar doğru olmayabiliyor. Bir siteden hız testi yapın bence. Benim modemimde yazan ve gerçekte çıkan hızlar şu şekilde:
Tarifem: VDSL2 100 Mbps
Aynen kardeşim, bendede Hipernet 50MBps paketi var. En başta 2MBps upload veriyorlardı hız testinde 1.90 - 2 MBps çıkıyordu. Şuan 4088KBps yani 4MBps geliyor ancak yine 2MBps çıkıyor. Arkadaşımın dediği gibi böyle aldatma var.
21. Yüzyılda şu verdikleri upload hızı resmen hakaret niteliğinde ya. Arkadaşım insanlar anılarını, videolarını, kişisel dokümanlarını bulut sistemlere yüklüyorlar, biz hala 3 megabayt boyutunda bir resmi yüklemek için bekliyoruz.