Türkçe denemesinde 20 soruya 14 doğru nasıldır?

Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14D, 6Y çıktı. 1 tane yazım yanlışından, 1 tane sözcükte anlam konusundan, 1 tane sıralamaların yanına cümle ekleme sorusu, 1 tane parçada anlam, 1 tane öznel-nesnel sorusu, 1 tane metnin türleri sorusundan yanlış yaptım. Normalde yapamadığım konuları yapıp, yaptığım konuları yapamadım. Özellikle 13. sorunun cevabı nasıl fıkra olabilir anlamıyorum. Yapamadığım konuları anlayıp diğer denemede yaptıktan sonra başka bir konudan yanlışım çıkıyor. Yapamadığım sorulara denemeden bakıp görebilirsiniz. LGS'de hedefim Türkçeden 18 doğru yapmak. Sizce deneme sonucum nasıl? @Nisshin

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14D, 6Y çıktı. 1 tane yazım yanlışından, 1 tane sözcükte anlam konusundan, 1 tane sıralamaların yanına cümle ekleme sorusu, 1 tane parçada anlam, 1 tane öznel-nesnel sorusu, 1 tane metnin türleri sorusundan yanlış yaptım. Normalde yapamadığım konuları yapıp, yaptığım konuları yapamadım. Özellikle 13. sorunun cevabı nasıl fıkra olabilir anlamıyorum. Yapamadığım konuları anlayıp diğer denemede yaptıktan sonra başka bir konudan yanlışım çıkıyor. Yapamadığım sorulara denemeden bakıp görebilirsiniz. LGS'de hedefim Türkçeden 18 doğru yapmak. Sizce deneme sonucum nasıl?

Daha 5 ay var biraz daha çalışırsan çok rahat fullersin türkçeyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı