Hoca doğru yapılan soruya çizgi atmış

Hocayla konuşun, "Ben bu soruyu doğru yaptım siz çizgi attınız. Düzeltir misiniz?" vb. bir cümle kur. Eğer hoca ısrarla düzeltmiyorsa okul idaresine başvurabilirsin.
Yarın hocaya söylicem. Artık olmazsa müdür yardımcısına gideceğim.

Öğretmene soruyu doğru yaptığını söyle. Eğer yine göstermiyorsa müdüre git. Sonrasında düşük sözlü notu vs verirse CİMER'e ver öğretmeni.
Yok hocayla aramda sorun yoktur. Ama yarın diyeceğim yine göstermezse müdür yardımcısına söylerim.

Kağıdı gösterip yeniden değerlendirme yapmasını iste, kabul etmez ise önce okul yönetimine oradan da iş çıkmaz ise bakanlığa şikayet et. Kıllık yapıyorsa kendi sicilini lekeler sadece.
Eğer müdür yardımcısıda karşı çıkarsa bakanlığa nasıl şikayet edebilirim? Yani nereden ve nasıl?

Son düzenleme:
Yarın hocaya söylicem. Artık olmazsa müdür yardımcısına gideceğim.

Yok hocayla aramda sorun yoktur. Ama yarın diyeceğim yine göstermezse müdür yardımcısına söylerim.

Eğer müdür yardımcısıda karşı çıkarsa bakanlığa nasıl şikayet edebilirim? Yani nereden ve nasıl?
İlçe milli eğitim müdürlüğüne gidip dilekçe vererek. Takip numarası da alarak.

İş çıkmazsa il müdürlüğüne, oradan da çıkmaz ise MEB e sonra cimere.

Direkt cimere yazarsan MEB e git oraya git buraya git, işin bizimle değil derler.

Hoca ve müdür yardımcısı olayı eğitim müdürlükleri ve MEB e kadar götüreceğini öğrenirse seve seve kağıdı tekrar değerlendirir zaten. :)

İlçe milli eğitim müdürlüğüne gidip dilekçe vererek. Takip numarası da alarak.

İş çıkmazsa il müdürlüğüne, oradan da çıkmaz ise MEB e sonra cimere.

Direkt cimere yazarsan MEB e git oraya git buraya git, işin bizimle değil derler.

Hoca ve müdür yardımcısı olayı eğitim müdürlükleri ve MEB e kadar götüreceğini öğrenirse seve seve kağıdı tekrar değerlendirir zaten. :)
Cimer dilekçeyi ilgili kuruma yönlendiriyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı