Türkçe karakterli %96 klavye önerisi

Evet hocam o konuda haklısın zaten. Önerdiğin klavye ABS keycaps harici gayet güzel ama demek istediğim şu an scope II 6 bin civarında ve arkadaşın 3 bin civarına alacağı mchose tarzı klavyelerde de kalite olarak aşırı bir fark yaşamaz, yani aradaki 2 kat fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. He indirimde yada ikinci elden uyguna bulursa tabi alsın scope II.
Gaming'deki fiyatı iyiydi, keşke alıp koyaymışız kenara :D
Kalite kontrolleri kötü olduğu için eskiden ben de çekiniyordum yurtdışı sitelerinden almaya ama gaming gen gibi sitelerde satılıyor artık ve iade değişim konusunda çok sorun yaşayan da görmedim. O yüzden daha sıcak bakıyorum.
Ben uzun kullanımlarını merak ediyorum bu yenilerin, 2-3 yıl içinde nasıl olacak durumları diye. Romer-G gibi switch kıran çıkar mı acaba :D

Ben uzun kullanımlarını merak ediyorum bu yenilerin, 2-3 yıl içinde nasıl olacak durumları diye. Romer-G gibi switch kıran çıkar mı acaba
Mchose gibi yeni çıkanları bilmiyorum valla ama ben bu tarz markaları kullanıyorum 2-3 senedir. Bazen kendi aldıklarım bazen de arkadaşlarla takaslayıp kullanıyoruz. Switch kırılması yaşamadım hiç ama yaşasam da değişiyor kolayca pcb ye, soketlere zarar vermedikçe. Hot swap büyük nimet mekanik switchler için. :)

Hocam çok fazla çeşit var cidden kararsız kaldım. Türkçe karakter olması çok önemli, Aula F75'i deneyimledim çok kısa bir süre, küçük enter tuşu fazla rahatsız etti.

%96 olmasını falan geçtim artık, Aula F75'teki o tok ses olsa yeterli benim için, boyutu önemli değil. GMMK 2'nin yapısı çok güzel ama F75'teki tok sesten sonra hiç sarmıyor.

Hocam çok fazla çeşit var cidden kararsız kaldım. Türkçe karakter olması çok önemli, Aula F75'i deneyimledim çok kısa bir süre, küçük enter tuşu fazla rahatsız etti.

%96 olmasını falan geçtim artık, Aula F75'teki o tok ses olsa yeterli benim için, boyutu önemli değil. GMMK 2'nin yapısı çok güzel ama F75'teki tok sesten sonra hiç sarmıyor.
Hocam senin derdin küçük enter ise Türkçe karakterden önce ISO düzen klavye almalısın. O şekilde de aklıma şu model geldi sadece boyutu sana sorun değilse. Türkçe de var zaten, tek eksiği kablosuz özelliği olmaması. Kablosuz olarak kullanmayacaksan zaten bu gayet işini görür.

Sesine de buradan bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam senin derdin küçük enter ise Türkçe karakterden önce ISO düzen klavye almalısın. O şekilde de aklıma şu model geldi sadece boyutu sana sorun değilse. Türkçe de var zaten, tek eksiği kablosuz özelliği olmaması. Kablosuz olarak kullanmayacaksan zaten bu gayet işini görür.

Sesine de buradan bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam teşekkür ederim cevabınız için söylemeyi unutmuşum, sayısal tuşları da çok kullanıyorum kusura bakmayın. ISO düzen diye geçtiğini bilmiyordum bakayım biraz.

Hocam teşekkür ederim cevabınız için söylemeyi unutmuşum, sayısal tuşları da çok kullanıyorum kusura bakmayın. ISO düzen diye geçtiğini bilmiyordum bakayım biraz.
En kötü bulamazsan elindeki klavyeyi modlamayı deneyebilirsin.
Yapabileceklerin switch değiştirmek, tape ve foam mod yapmak olur. Yani modlayınca şu anki halinden iyi olur ses ve hissiyatı ama bir f75 kadar tok olacağını sanmam çünkü f75 yapısı gereği zaten gasket mount olmasından ve içine düzgünce yalıtım yapılmasından dolayı tray mount klavyelere göre çok daha tok bir sese sahip oluyor.

Türkçe %96 oldukça red optik switch.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı