Türkçe klavye önerisi

zPookie

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 6 GB
Intel Core I7-13700H
32 GB RAM
1TB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba klavye almak istiyorum.
  • Eg oreo,
  • Eg Crystal purple,
  • Nk cream, bu tarz switchli yumuşak sesli klavyeleri arıyorum fakat bulamıyorum.
%60 idare eder daha fazla olabilir.
Türkçe Q klavye tipi.

Türkiyede klavye sektörü gelişmiş değil. Bu tarz switchleri sadece yurtdışında satılan custom klavyelerde bulabilirsin onlarda da Türkçe layout yok. Dersen ki keycaps alırım maalesef onu da kolay kolay yapamazsın çünkü türkiyede çok az satan yer var ve çok tuzlu fiyatlardan satılıyor.

Klavyeler hakkında hiçbirşey bilmediğiniz aşikar lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.

Türkiyede klavye sektörü gelişmiş değil. Bu tarz switchleri sadece yurtdışında satılan custom klavyelerde bulabilirsin onlarda da Türkçe layout yok. Dersen ki keycaps alırım maalesef onu da kolay kolay yapamazsın çünkü türkiyede çok az satan yer var ve çok tuzlu fiyatlardan satılıyor.

Klavyeler hakkında hiçbirşey bilmediğiniz aşikar lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.
Anladım hocam red switch olarak ne önerirsin? Aynı özellikte %60

Türkiyeden almak istiyorsan bütçenin fazla olması gerek. Yurtdışından almak istiyorsan da bütçene göre öneri yapabilirim. Bütçen nedir ?

Türkiyeden almak istiyorsan bütçenin fazla olması gerek. Yurtdışından almak istiyorsan da bütçene göre öneri yapabilirim. Bütçen nedir ?
hocam 1800 de sen ona Türkiyeden olursa iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı