Türkçe mekanik klavye önerisi

'Alemdar

Megapat
Merhaba,

Yaklaşık 5 senedir kullandığım Philips marka klavyem bugün bozuldu, biraz kurcalayıp kendimin tamir edemeyeceğine kanaat getirdiğimde onu bir kenara atıp geçici olarak eski bir klavyeyi kullanmaya başladım. Şimdi ise kendime yeni bir klavye bakıyorum.

İstediğim özellikler;

-Türkçe Q klavye olmalı.
-Mekanik olsun, switch fark etmez.
-Enter tuşunun büyük olması şart.
-Numpad olmasını istiyorum.
-Bilek desteği olmasını isterim.
-Multimedya tuşlarının, mümkünse ses açıp kısmaya yarayan tekerleğin bulunması.

Bütçe sınırım yok, ancak çok abartılı bir fiyatı olmazsa iyi olur. Çok fark yaratan bir şey olmadığı sürece 4.000 TL üzerinde vermek pek istemem.

Tam isteğime uygun bir şey bulamadım, mutlaka bir eksiği oluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu klavyelerden birini alip keycaps almaniz en mantiklisi.

Son düzenleme:

Bu klavyelerden birini alip keycaps almaniz en mantiklisi.

Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, ancak gönderdiğiniz klavyelerde Enter tuşu küçük gözüküyor, Enter tuşunun büyük olması benim için kesinlikle şart. Multimedia ve bilek desteği olarakta uygun gözükmüyorlar. Yine de teşekkür ederim.

Kablolu kablosuz?

Bu var gördüğüm mekanik, %100 klavye bulmak dert.

Daha önce baktığım model buydu kendime limitinizin üstünde ayrıca türkçe için keycaps lazım kriterlerdeki büyük enter tuşunu karşılamıyor bir tek.
Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Kablolu veya kablosuz olması benim için çok mühim değil, hiç fark etmez.
Logitech klavye mekanik olması haricinde genel olarak isteklerimi karşılamakta o sebeple eğer tam olarak istediğim bir model bulamazsam değerlendirebilirim.

Diğer gönderdiğiniz modelde Enter tuşu küçük olmasaydı limiti aşması sorun olmazdı, dediğim gibi tam olarak bir bütçe sınırım yok. Ancak Enter tuşunun büyük olması olmazsa olmaz.

Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, ancak gönderdiğiniz klavyelerde Enter tuşu küçük gözüküyor, Enter tuşunun büyük olması benim için kesinlikle şart. Multimedia ve bilek desteği olarakta uygun gözükmüyorlar. Yine de teşekkür ederim.

Kucuk oldugu icin ekstra keycapste attim zaten. Ekstra bilek destegide alinabilir. Multimedya tusu olan iyi klavye kalmadi artik gunumuzde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı