Merhaba,
Yaklaşık 5 senedir kullandığım Philips marka klavyem bugün bozuldu, biraz kurcalayıp kendimin tamir edemeyeceğine kanaat getirdiğimde onu bir kenara atıp geçici olarak eski bir klavyeyi kullanmaya başladım. Şimdi ise kendime yeni bir klavye bakıyorum.
İstediğim özellikler;
-Türkçe Q klavye olmalı.
-Mekanik olsun, switch fark etmez.
-Enter tuşunun büyük olması şart.
-Numpad olmasını istiyorum.
-Bilek desteği olmasını isterim.
-Multimedya tuşlarının, mümkünse ses açıp kısmaya yarayan tekerleğin bulunması.
Bütçe sınırım yok, ancak çok abartılı bir fiyatı olmazsa iyi olur. Çok fark yaratan bir şey olmadığı sürece 4.000 TL üzerinde vermek pek istemem.
Tam isteğime uygun bir şey bulamadım, mutlaka bir eksiği oluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller dilerim.
Yaklaşık 5 senedir kullandığım Philips marka klavyem bugün bozuldu, biraz kurcalayıp kendimin tamir edemeyeceğine kanaat getirdiğimde onu bir kenara atıp geçici olarak eski bir klavyeyi kullanmaya başladım. Şimdi ise kendime yeni bir klavye bakıyorum.
İstediğim özellikler;
-Türkçe Q klavye olmalı.
-Mekanik olsun, switch fark etmez.
-Enter tuşunun büyük olması şart.
-Numpad olmasını istiyorum.
-Bilek desteği olmasını isterim.
-Multimedya tuşlarının, mümkünse ses açıp kısmaya yarayan tekerleğin bulunması.
Bütçe sınırım yok, ancak çok abartılı bir fiyatı olmazsa iyi olur. Çok fark yaratan bir şey olmadığı sürece 4.000 TL üzerinde vermek pek istemem.
Tam isteğime uygun bir şey bulamadım, mutlaka bir eksiği oluyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: