Bu sene ilk mezun senem. Bu senenin ilk TYT deneme sınavına girdim. Türkçe 18.25, sosyal 8.50, matematik 17.50, fen 6.75. normalde geçen sene Türkçe 27-28 gelirdi, 2-3 kere 30-32'ye kadar çıktım. Sosyalde YKS 2025'te 14 net geldi. Hep matematik 5-6 net gelirdi 15 üstüne çıkarabildim, hedefim önce 20 üstüne sabitlemek sonra 30'lara kadar gelmek. Fende hep 2-3 net geldirdi hedefim öncelikle 10'u geçmek. Yani şu an için en büyük sorunum Türkçe.
Her gün 345 paragrafın ritminden 20 soru paragraf çözüyorum. Eylül ayı gibi Türkçe konularına başlayacağım. Ama yanlış sayım sürekli çok fazla. En iyi sonuç 13 doğru 7 yanlış. Düşünün yani Türkçede o kadar kötüyüm. Geçen sene bu kadar kötü değildi Türkçe.
Türkçede yanlışım çok fazla. YKS'de 18 doğru 18 yanlış yaptım. Bu deneme sınavında 22 doğru 15 yanlış yaptım. Çok kötü. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Her gün 345 paragrafın ritminden 20 soru paragraf çözüyorum. Eylül ayı gibi Türkçe konularına başlayacağım. Ama yanlış sayım sürekli çok fazla. En iyi sonuç 13 doğru 7 yanlış. Düşünün yani Türkçede o kadar kötüyüm. Geçen sene bu kadar kötü değildi Türkçe.
Türkçede yanlışım çok fazla. YKS'de 18 doğru 18 yanlış yaptım. Bu deneme sınavında 22 doğru 15 yanlış yaptım. Çok kötü. Bunu nasıl düzeltebilirim?