Teşekkür ederim.FreeDOS ayrı bir işletim sistemi Windows ayrı bir işletim sistemi.
FreeDOS ile ilgili kısımları kafanızdan çıkarın.
Windows iso dosyasını indirin. DVD ye yazın veya USB flash diskiniz var ise ona yazın. Kolayınıza hangisi geliyorsa.
DVD sizin için daha kolay olabilir.
Yazmış olduğunuz DVD yi sürücüye yerleştirin. Bilgisayarı yeniden başlatın.
Windows 7 veya Windows 8.1 tercih sizin 8.1 tavsiyemizdir.
Windows kurulumu ile ilgili birçok bilgi mevcut technopat veya diğer yerlerden faydalanabilirsiniz.
Windows kurulumu esnasında FreeDOS ta silinecek.
Çünkü bilgisayarınızın hard disk bölümlerini silip yeniden oluşturacak ve kurulum yapacaksınız.
Peki o indireceğim partları bi klasore mi çıkartıcam yoksa inen her partın içindekileri flash belleğin ana dizinine tek tek kopyalayıp sonra flash belleğe mi yazıcam?1-)Orada verilen dosyalar RTM olup üzerinde oynama yapılmamıştır.
2-)Belleğe yazma konusunu link vermiştim. Windows 7 USB/DVD Download Tool ile belleğe yazacaksınız.
3-)Genellikle çoğu internet sürücüsü Windows 8.1 ile geliyor. Eğer yine de sürücü yüklenmezse bilgisayar satıcısının sitesinde sürücüsünü bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.