Türkçe Patch Notları

Malady, DPS Hero'larımda benim can dostumdu. Oyun başı Malady yapıp, oyun sonunda Blood ile değiştiriyordum. Kötü oldu benim açımdan, fakat denge konusunda gayet yerinde bir karar. Malady abartılı denebilecek özelliklere sahipti, artık değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsimleri aklımda tutamıyorum. Dediğim gibi 3 gün oldu yeniden başlayalı uzun süreden sonra. Ama Malady abartılıydı.

Malady abartı Stat'lara sahip bir Item değil aslında. Diyelim ki öyle olsun, peki neden Stat'ları tamamen değiştirildi ? Bu çok saçma...

Bilmiyorum ben bu değişikliğe adapte olamadım. Hala Malady konusunda hala sıkıntılarım var. Malady'nin abartılı olduğuna katılmıyorum. Sadece çok ucuz bir Item'di. Belki sadece fiyatında bir değişiklik olsa, bir çok oyuncu daha mutlu olacak gibi geliyor. :)

Stark's Fervor için 2500 para vermem açıkcası. 2 tane Scepter alırım, Attack Speed kasarım. Ayrıca bir Malady vardı. Onu da mahvettiler. Anlamadığım neden Malady'i değiştiriyorlar.Başka Item çıkarsınlar. Oyun çok saçma yerlere gidiyor. Bu yeni gelen Patch ile amaç oyunu dengelemek ise, açıkcası oyun dengeleri AP Hero'ların safına doğru gitmeye başladı.

Uyarı! Bu konu 16 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı