Her sene bir şey patlıyor. Punk geçen sene patlar gibi oldu ancak tam bir hype yakalayamadı. Bence değerlenir.Türkçe punk değerlenir mi? Bir düşüncesi olan var mı bence güzel şarkılar ve gruplar var...
Her sene bir şey patlıyor. Punk geçen sene patlar gibi oldu ancak tam bir hype yakalayamadı. Bence değerlenir.
Benim çevremde dinliyorlar ben 2-3 şarkı hariç pek dinlemedim rap yetiyor şu anlıkBende yeni başladım ama dinleyen neredeyse hiç yok yani bir patlasada etrafta bağaran NPC'ler olsa...
Aslında dinleyen var, siz denk gelmiyorsunuz. Gelmemeniz de çok doğal, punk dinleyen adam kendini pek belli etmiyor tabii türüne göre değişir. Patlayan bir şey ayrıca zamanında çok güzel patladı şu an bile devam ettiğini görüyorum.
Popüler olması değerli olması anlamına gelmiyor bence. Şahsen ben şu anki TR drill tayfasının sırf popüler diye punk dinlemesinin punkın değerini yükselteceğini düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.