Türkçe Q Klavye Niye Kullanmıyorsunuz?

@Sakuya Izayoi Ben şahsen bundan sonra Türkçe'den başka dil kullanmayacağım, o derece korktum.

Amacım Türkçeyi etkili ve öz biçimde kullanmak. Bu konuda benim de hatalarım oluyor zaten.
Öneri konusunu açtığında bunun en azından konunun ilk gönderisi için dikkate alınması gerektiğini vurguladığını sandım ama seçeneği olmayanların başını ağrıtmaktan pek iyisini yapmıyorsun gibi?

Daha önce Laptop'u yabancı dil olan birini tanıyordum ve bunun için pek bir seçeneği yok. Yoksa bende forumda türkçe karakter ve hatta terim kullanılmasına daha çok dikkat edilmesini istiyorum.
İyi öneri ama içi boş.

Ayrıca şu sihirli düğme yazım hataları ile birlikte yabancı karakterleri olabildiğince düzeltiyor. Belki bunun kullanılması için bir teşvik isteyebilirsin.

@TeamOFMind Ben niyetinizi başka anladım ve kırıldım maalesef. Bu tavrınız çok kaba ve bir o kadar da yanlış. Orta yolu bulabileceğimizi pek sanmıyorum.

Kusura bakmayın, kaba olmak istememiştim. Bazen insanlar duygularını yazıyla tam olarak ifade edemiyor.

Evet, aslında buraya oradan geldik. Başka bir konuda tam olarak söylediğiniz şeyi tartıştık ve konu sahibi tabiri caizse bizi oradan "kovdu" (haklı olarak tabii).

Var ama sırf Technopat'a yazı yazacak diye adam klavye düzenini mi değiştirsin?

Bu bakış açısı da bir o kadar yanlış. Hayatında Türkçeye dikkat etmezsen milli değerlerimizden biri kaybolur ve artık kendimizi kırma bir dille ifade etmek zorunda kalırız.

@mashiro O "magical button" da maalesef her clientte gözükmüyor. Madem oklar üzerime döndü kendimi en iyi sekilde savunmak benim hakkım. 32MB RAM'li bir telefondan koskoca XenForo arayüzünü önbelleğe alıp sayfa yenilemesini kayıpsız yapmasını bekleyemezsiniz. Düzenle tuşuna basınca boş bir text box ile bakakalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…