Türkçe Q Klavye Niye Kullanmıyorsunuz?

Amacım Türkçeyi etkili ve öz biçimde kullanmak. Bu konuda benim de hatalarım oluyor zaten.
Öneri konusunu açtığında bunun en azından konunun ilk gönderisi için dikkate alınması gerektiğini vurguladığını sandım ama seçeneği olmayanların başını ağrıtmaktan pek iyisini yapmıyorsun gibi?

Daha önce Laptop'u yabancı dil olan birini tanıyordum ve bunun için pek bir seçeneği yok. Yoksa bende forumda türkçe karakter ve hatta terim kullanılmasına daha çok dikkat edilmesini istiyorum.
İyi öneri ama içi boş.

Ayrıca şu sihirli düğme yazım hataları ile birlikte yabancı karakterleri olabildiğince düzeltiyor. Belki bunun kullanılması için bir teşvik isteyebilirsin.
1758473668875.png

Öneri konusunu açtığında bunun en azından konunun ilk gönderisi için dikkate alınması gerektiğini vurguladığını sandım ama seçeneği olmayanların başını ağrıtmaktan pek iyisini yapmıyorsun gibi?

Daha önce Laptop'u yabancı dil olan birini tanıyordum ve bunun için pek bir seçeneği yok. Yoksa bende forumda türkçe karakter ve hatta terim kullanılmasına daha çok dikkat edilmesini istiyorum.
İyi öneri ama içi boş.

Ayrıca şu sihirli düğme yazım hataları ile birlikte yabancı karakterleri olabildiğince düzeltiyor. Belki bunun kullanılması için bir teşvik isteyebilirsin.
Eki Görüntüle 2577351

Evet, aslında buraya oradan geldik. Başka bir konuda tam olarak söylediğiniz şeyi tartıştık ve konu sahibi tabiri caizse bizi oradan "kovdu" (haklı olarak tabii).

@779221 O "magical button" da maalesef her clientte gözükmüyor. Madem oklar üzerime döndü kendimi en iyi sekilde savunmak benim hakkım. 32MB RAM'li bir telefondan koskoca XenForo arayüzünü önbelleğe alıp sayfa yenilemesini kayıpsız yapmasını bekleyemezsiniz. Düzenle tuşuna basınca boş bir text box ile bakakalırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı