bu siteye bakmıştım. nereden indireceğimi bulamadımResident Evil 2 Remake +DLC'ler (Türkçe Yama)
883710 Resident Evil 2 Remake - Türkçe Yama Çeviri İçeriği: - Oyunda Türkçe karakter desteği bulunuyor. Çeviriye tüm DLC içerikleri dahildir. Uyumlu Oyun Sürümleri: ''v1.0 - build 11636119'' (Oyunun 14 Ağustos 2023 Tarihli Güncellemesi İle Uyumludur) Game Pass - Steam ve Korsan (Korsan...sinnerclownceviri.net
Bura güvenilirdir.
Dostum bir kere virüstotal sonucunu atman lazım. Saçma sapan anti-virüs motorlarına güven olur mu? Çoğu şeyde olduğu gibi anti-virüs'lerinde kalitesine bakmak lazım. Ayrıyeten ben baya Türkçe yama kullandım fakat aşırı berbat yapıda da değillerdi. Calpyso, Anonymous ya da SinnerClown gibi iyi yama yapımcıları da var açıkçası. Bir kaç ufak hata yüzünden bütün yamayı kötülerseniz çoğu oyunu oynayamazsın maalesef. Discord içinde artık Goodbyedpi veya VPN kullanmak lazım. Nitekim bu yasaklar ardı ardına kesilmeyecek gibi duruyor. İlla ki VPN kullanmaya alışmak lazım artık.Arkadaşlar Türkçe yama indirmek ne kadar zor. Giremediğimiz Discord'a yönlendiriyorlar. Direkt linki olanları ise VirusTotal'de taratıyorum virüs çıkıyor. Ben ne yapacağım?
peki önerdiğin ücretsiz anti virüs programı var mı?Dostum bir kere virüstotal sonucunu atman lazım. Saçma sapan anti-virüs motorlarına güven olur mu? Çoğu şeyde olduğu gibi anti-virüs'lerinde kalitesine bakmak lazım. Ayrıyeten ben baya Türkçe yama kullandım fakat aşırı berbat yapıda da değillerdi. Calpyso, Anonymous ya da SinnerClown gibi iyi yama yapımcıları da var açıkçası. Bir kaç ufak hata yüzünden bütün yamayı kötülerseniz çoğu oyunu oynayamazsın maalesef. Discord içinde artık Goodbyedpi veya VPN kullanmak lazım. Nitekim bu yasaklar ardı ardına kesilmeyecek gibi duruyor. İlla ki VPN kullanmaya alışmak lazım artık.
Asıl sıkıntı ücretsiz olanlarda. Mesela lisans aldığında zaten daha fazla özellik açılıyor ki onlarda anti-virüs motorunu daha doğru ve daha kompleks hale getiriyor. O yüzden ücretsiz kullanmaya kendim hiç uğraşmadım direkt Kaspersky aldım. Normalde 1 yıl 1 cihaz 200TL bandındaydı fakat yanılmıyorsam şuan 400TL civarında. Onu önerebilirim. Tabii sadece Türkçe yama için kullanmıyorum zaten kütüphanemdeki oyunların genellikle resmi Türkçe dil destekli.peki önerdiğin ücretsiz anti virüs programı var mı?
defender aldım ?Asıl sıkıntı ücretsiz olanlarda. Mesela lisans aldığında zaten daha fazla özellik açılıyor ki onlarda anti-virüs motorunu daha doğru ve daha kompleks hale getiriyor. O yüzden ücretsiz kullanmaya kendim hiç uğraşmadım direkt Kaspersky aldım. Normalde 1 yıl 1 cihaz 200TL bandındaydı fakat yanılmıyorsam şuan 400TL civarında. Onu önerebilirim. Tabii sadece Türkçe yama için kullanmıyorum zaten kütüphanemdeki oyunların genellikle resmi Türkçe dil destekli.
Oyunlarda mod indirirken, aniden açılan tehlikeli sitelere girerken ya da direkt olarak sistemi hızlandırmaya yarayan hatta aslında VPN'i bile var olan Kaspersky almanı tavsiye ederim. Şuan 2. yılımı dolduracağım neredeyse abonelikte.
Peki önerdiğin ücretsiz anti virüs programı var mı?
Asıl sıkıntı ücretsiz olanlarda. Mesela lisans aldığında zaten daha fazla özellik açılıyor ki onlarda Anti-Virüs motorunu daha doğru ve daha kompleks hale getiriyor. O yüzden ücretsiz kullanmaya kendim hiç uğraşmadım direkt Kaspersky aldım. Normalde 1 yıl 1 cihaz 200TL bandındaydı fakat yanılmıyorsam şu an 400TL civarında. Onu önerebilirim. Tabii sadece Türkçe yama için kullanmıyorum zaten kütüphanemdeki oyunların genellikle resmi Türkçe dil destekli.
Oyunlarda mod indirirken, aniden açılan tehlikeli sitelere girerken ya da direkt olarak sistemi hızlandırmaya yarayan hatta aslında VPN'i bile var olan Kaspersky almanı tavsiye ederim. Şu an 2. yılımı dolduracağım neredeyse abonelikte.
bu siteye bakmıştım. nereden indireceğimi bulamadım
Resident Evil 2 Remake Türkçe Yama ve Kurulumu (Calypso Çeviri) | DonanımHaber Forum şu yamayı dene ben buradan yapmıştım çalışıyordu.
Resident Evil 2 Remake +DLC'ler (Türkçe Yama)
883710 Resident Evil 2 Remake - Türkçe Yama Çeviri İçeriği: - Oyunda Türkçe karakter desteği bulunuyor. Çeviriye tüm DLC içerikleri dahildir. Uyumlu Oyun Sürümleri: ''v1.0 - build 11636119'' (Oyunun 14 Ağustos 2023 Tarihli Güncellemesi İle Uyumludur) Game Pass - Steam ve Korsan (Korsan...sinnerclownceviri.net
Bura güvenilirdir.
Doğrudur. Lakin sadece Discord için önerdim VPN'i. Zira zamanında sadece Discord için kullandığım VPN'e aslında çok ihtiyacım olmuyor goodbyedpi sayesinde. O yüzden çokta ayrıntıya girmeden anlattım.VPN kullanmayın antivirüsü güzeldir diye diğer ürünleride güzel değildir.
Mullwad veya Proton VPN kullanabilirsiniz.
Mullwad ücretli.
Proton ücretli versiyonu ve ücretli versiyonu var.
Hocam dediğinizi tam anlamadım ama Windows Defender hakkında bahsediyorsanız yine aman aman önerebileceğim bir anti-virüs değil. Kaspersky harici Malwarebytes bakabilirsiniz fakat en çok tecrübe ettiğim Kaspersky sadece size onu tavsiye edebilirim.defender aldım ?