Türkçe yama bulmak neden zor?

Bura güvenilirdir.

Bura güvenilirdir.
bu siteye bakmıştım. nereden indireceğimi bulamadım

Arkadaşlar Türkçe yama indirmek ne kadar zor. Giremediğimiz Discord'a yönlendiriyorlar. Direkt linki olanları ise VirusTotal'de taratıyorum virüs çıkıyor. Ben ne yapacağım?
Dostum bir kere virüstotal sonucunu atman lazım. Saçma sapan anti-virüs motorlarına güven olur mu? Çoğu şeyde olduğu gibi anti-virüs'lerinde kalitesine bakmak lazım. Ayrıyeten ben baya Türkçe yama kullandım fakat aşırı berbat yapıda da değillerdi. Calpyso, Anonymous ya da SinnerClown gibi iyi yama yapımcıları da var açıkçası. Bir kaç ufak hata yüzünden bütün yamayı kötülerseniz çoğu oyunu oynayamazsın maalesef. Discord içinde artık Goodbyedpi veya VPN kullanmak lazım. Nitekim bu yasaklar ardı ardına kesilmeyecek gibi duruyor. İlla ki VPN kullanmaya alışmak lazım artık.

Dostum bir kere virüstotal sonucunu atman lazım. Saçma sapan anti-virüs motorlarına güven olur mu? Çoğu şeyde olduğu gibi anti-virüs'lerinde kalitesine bakmak lazım. Ayrıyeten ben baya Türkçe yama kullandım fakat aşırı berbat yapıda da değillerdi. Calpyso, Anonymous ya da SinnerClown gibi iyi yama yapımcıları da var açıkçası. Bir kaç ufak hata yüzünden bütün yamayı kötülerseniz çoğu oyunu oynayamazsın maalesef. Discord içinde artık Goodbyedpi veya VPN kullanmak lazım. Nitekim bu yasaklar ardı ardına kesilmeyecek gibi duruyor. İlla ki VPN kullanmaya alışmak lazım artık.
peki önerdiğin ücretsiz anti virüs programı var mı?

peki önerdiğin ücretsiz anti virüs programı var mı?
Asıl sıkıntı ücretsiz olanlarda. Mesela lisans aldığında zaten daha fazla özellik açılıyor ki onlarda anti-virüs motorunu daha doğru ve daha kompleks hale getiriyor. O yüzden ücretsiz kullanmaya kendim hiç uğraşmadım direkt Kaspersky aldım. Normalde 1 yıl 1 cihaz 200TL bandındaydı fakat yanılmıyorsam şuan 400TL civarında. Onu önerebilirim. Tabii sadece Türkçe yama için kullanmıyorum zaten kütüphanemdeki oyunların genellikle resmi Türkçe dil destekli.

Oyunlarda mod indirirken, aniden açılan tehlikeli sitelere girerken ya da direkt olarak sistemi hızlandırmaya yarayan hatta aslında VPN'i bile var olan Kaspersky almanı tavsiye ederim. Şuan 2. yılımı dolduracağım neredeyse abonelikte.

Asıl sıkıntı ücretsiz olanlarda. Mesela lisans aldığında zaten daha fazla özellik açılıyor ki onlarda anti-virüs motorunu daha doğru ve daha kompleks hale getiriyor. O yüzden ücretsiz kullanmaya kendim hiç uğraşmadım direkt Kaspersky aldım. Normalde 1 yıl 1 cihaz 200TL bandındaydı fakat yanılmıyorsam şuan 400TL civarında. Onu önerebilirim. Tabii sadece Türkçe yama için kullanmıyorum zaten kütüphanemdeki oyunların genellikle resmi Türkçe dil destekli.

Oyunlarda mod indirirken, aniden açılan tehlikeli sitelere girerken ya da direkt olarak sistemi hızlandırmaya yarayan hatta aslında VPN'i bile var olan Kaspersky almanı tavsiye ederim. Şuan 2. yılımı dolduracağım neredeyse abonelikte.
defender aldım ?

Peki önerdiğin ücretsiz anti virüs programı var mı?

VirusTotal'de şu ikisine bak Kaspersky ve Malwarebytes bu ikisi temiz dediyse yüzde 95 bir şey yoktur.

Ama bazı virüsler VirusTotal'i geçebilir o yüzden sanal bilgisayarda indirip Kaspersky ve Malwarebytes taratmak daha iyi olur.

Asıl sıkıntı ücretsiz olanlarda. Mesela lisans aldığında zaten daha fazla özellik açılıyor ki onlarda Anti-Virüs motorunu daha doğru ve daha kompleks hale getiriyor. O yüzden ücretsiz kullanmaya kendim hiç uğraşmadım direkt Kaspersky aldım. Normalde 1 yıl 1 cihaz 200TL bandındaydı fakat yanılmıyorsam şu an 400TL civarında. Onu önerebilirim. Tabii sadece Türkçe yama için kullanmıyorum zaten kütüphanemdeki oyunların genellikle resmi Türkçe dil destekli.

Oyunlarda mod indirirken, aniden açılan tehlikeli sitelere girerken ya da direkt olarak sistemi hızlandırmaya yarayan hatta aslında VPN'i bile var olan Kaspersky almanı tavsiye ederim. Şu an 2. yılımı dolduracağım neredeyse abonelikte.

VPN kullanmayın antivirüsü güzeldir diye diğer ürünleride güzel değildir.

Mullwad veya Proton VPN kullanabilirsiniz.
Mullwad ücretli.
Proton ücretli versiyonu ve ücretli versiyonu var.

Bu yama güvenilirdir bu arada hata filan vermiyorsa kullanabilirsiniz.

Ama sanal makinede antivirüslere taratmak en sağlıklı yol olur.

Bura güvenilirdir.

Bu da güvenilirdir hangisi çalışıyorsa.

VPN kullanmayın antivirüsü güzeldir diye diğer ürünleride güzel değildir.

Mullwad veya Proton VPN kullanabilirsiniz.
Mullwad ücretli.
Proton ücretli versiyonu ve ücretli versiyonu var.
Doğrudur. Lakin sadece Discord için önerdim VPN'i. Zira zamanında sadece Discord için kullandığım VPN'e aslında çok ihtiyacım olmuyor goodbyedpi sayesinde. O yüzden çokta ayrıntıya girmeden anlattım.

defender aldım ?
Hocam dediğinizi tam anlamadım ama Windows Defender hakkında bahsediyorsanız yine aman aman önerebileceğim bir anti-virüs değil. Kaspersky harici Malwarebytes bakabilirsiniz fakat en çok tecrübe ettiğim Kaspersky sadece size onu tavsiye edebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı