Çözüldü Türkçe yama kurulması sonrası sistem kasmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

diegobrando

Hectopat
Daha fazla  
Bugün nostalji olsun diye Steam'den Mortal Kombat X indirdim ve Türkçe yama yapmak istedim. Yaptım, ancak yaptıktan hemen sonra Kaspersky durduk yere kapandı ve bilgisayar inanılmaz derecede yavaşladı. Sistemim o kadar kötü değil; içinde 1660 Ti var. Ancak neden böyle bir şey oldu, anlamadım. RAT bulaşmış olmasından korkuyorum. Nasıl anlayabilirim? Kaspersky bir şey göstermiyor.

Çözüm
Anlık yavaşlama olabilir yamayı kurarken. Yama güvenilir, nereden indirdin bir de emin olalım?
Bugün nostalji olsun diye Steam'den Mortal Kombat X indirdim ve Türkçe yama yapmak istedim. Yaptım, ancak yaptıktan hemen sonra Kaspersky durduk yere kapandı ve bilgisayar inanılmaz derecede yavaşladı. Sistemim o kadar kötü değil; içinde 1660 Ti var. Ancak neden böyle bir şey oldu, anlamadım. RAT bulaşmış olmasından korkuyorum. Nasıl anlayabilirim? Kaspersky bir şey göstermiyor.
Hocam kafanda soru işareti kalmasın formatını at güzelce temizle bilgisayarı.

Bir kere bilgisayarıma RAT girdi yama yüzünden. Gmail YouTube gitti. Ondan sonra bırak Türkçe yamayı mod bile kurmadım bilgisayara. İngilizce takıldığım yerlerde çeviri kullanıyordum. En iyisi pcyi tarat en garanti de formatla.

Bu forumdan buldum yine.
Bu forumdaki güvenilir sıkıntı yok. Yamayla alakası yok yavaşlamanın, RAT yedirmez sana yama. Hep böyle yavaşlama oluyorsa donanımsal olabilir veya başla bir virüs nedeniyle olabilir. Malwarebytes ve Kaspersky indirip tam tarama yapın. Türkçe yama ile alakası yok, güvenilir bu arada tekrardan söyleyeyim.

Bu forumdaki güvenilir sıkıntı yok. Yamayla alakası yok yavaşlamanın, RAT yedirmez sana yama. Hep böyle yavaşlama oluyorsa donanımsal olabilir veya başla bir virüs nedeniyle olabilir. Malwarebytes ve Kaspersky indirip tam tarama yapın. Türkçe yama ile alakası yok, güvenilir bu arada tekrardan söyleyeyim.
Sağolun hocam , bir anda Kaspersky kapanınca bende şalterler attı.

Hocam eğerki setupla kurduysanız program ekle veya kaldırdan silin bendede olmuştu o an aklıma gelmemişti belki sizinde gelmemiştir
Hayır .dll ile kurdum

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı