Steam Türkçe yama yaparken oyun tekrar inmeye başladı

Alican_123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Ghostrunner aldım oyuna internetten Türkçe yama indirdim 2 adet dosya sürükledim koydum oyunu başlattım başlamadı. Dosyaları kontrol et dedim 14 GB indirme girdi. Türkçe yama olmadan 1 saat filan oynamıştım. Ghostrunner dosyasını nasıl bulurum Türkçe yamayı kaldırısam belki düzelir ama oyun indirme yapdığı için sağ tık dosyaları görüntüle yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Ghostrunner aldım oyuna internetten Türkçe yama indirdim 2 adet dosya sürükledim koydum oyunu başlattım başlamadı. Dosyaları kontrol et dedim 14 GB indirme girdi. Türkçe yama olmadan 1 saat filan oynamıştım. Ghostrunner dosyasını nasıl bulurum Türkçe yamayı kaldırısam belki düzelir ama oyun indirme yapdığı için sağ tık dosyaları görüntüle yok.
Maalesef tekrar inmesi gerek. Dosya doğrula yapmışsın.

Oyun klasörlerine harici bir dosya atıp niye tekrar dosyaları doğrula dedin kardeşim.

Yamayı atıyorsun ondan sonra dosyaları doğrula diyosun güzel iş. Oyunun dosyalarını doğrula dersen oyun kökündeki dosyalarin içinde yabancı bir dosya bulduğu zaman onu dışlar (siler) ve bunun için de güncelleme ister bir nevi yabancıları aranıza almamanız gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı