Türkçe yama yüzünden GTA 5 Online'da Ban Yenir mi?

f4thcq

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni GTA 5 Enhanced yükledim ve ben GTA 5'i ilk kez oynuyorum. Hikaye modu için TR yama yükledim. Yama Online desteklemiyormuş, Online oynayacağım zaman yama dosyalarını farklı yere taşısam, hikayeli mod oynayacağım zaman yama dosyalarını tekrar yüklesem, bir sorun olur mu sizce? Dosyaları taşımama rağmen acaba yine de ban yer miyim? Not yama yüklemeden önce oyunun yedeğini de aldım ne olur olmaz diye.

TR yama kurulu iken Online'ye almıyor BattlEye hatası verip atıyor seni zaten. Ben şahsen bu sorunu şöyle çözmüştüm; GTA legacy(eski sürüm) Online'ye giriyordum GTA Enhanced'dan da TR yama ile hikayeyi oynuyordum. Yani 2 farklı GTA yüklü idi bilgisayarda.

TR yama kurulu iken Online'ye almıyor BattlEye hatası verip atıyor seni zaten. Ben şahsen bu sorunu şöyle çözmüştüm; GTA legacy(eski sürüm) Online'ye giriyordum GTA Enhanced'dan da TR yama ile hikayeyi oynuyordum. Yani 2 farklı GTA yüklü idi bilgisayarda.
Online tam olarak nasıl oluyor hocam, arada reklam görüyordum mesela ücretsiz online sunucu vesayre veya Ebonivon hangi RP sunucusuna giriyor, oyun içinden mi giriliyor bunlara, ek bir şey mi indirmek gerekiyor. Dediğin mantıklı geldi ama bende Legacy indireyim bence. Ha bir sorum daha var, online de sürüm fark etmiyor mu eski yeni?

Online tam olarak nasıl oluyor hocam, arada reklam görüyordum mesela ücretsiz Online sunucu vesaire veya Ebonivon hangi RP sunucusuna giriyor, oyun içinden mi giriliyor bunlara, ek bir şey mi indirmek gerekiyor. Dediğin mantıklı geldi ama bende Legacy indireyim bence. Ha bir sorum daha var, Online de sürüm fark etmiyor mu eski yeni?

Ebonivon Elraen gibi yayıncılar FiveM oynuyor FiveM GTA 5 üzerinden yürütülen bir oraginzasyon o başka. GTA 5'in kendi Online'si var arkadaşlarınla da oynayabileceğin o da başka bir organizayon ona girmek için sadece GTA'i orijinal yüklemen yeterli oyun içinden girebiliyorsun ve evet Online'de sürüm fark eder mesela sende Enhanced var arkadaşında legacy var beraber onlnine giremezsiniz sürüm uyuşmazlığından.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı