Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.847 Çözümler 16 5 Ağustos 2020 #11 Geçmiş olsun.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 5 Ağustos 2020 #12 132923 dedi: Sazan avı. Atlayanlar var mı hala? 1000'lerce kez söylendi o sitenin sahte olduğu. Genişletmek için tıkla... Ben çok önceden inanıp indirmiştim maalesef. Ama uzun zaman oldu.
132923 dedi: Sazan avı. Atlayanlar var mı hala? 1000'lerce kez söylendi o sitenin sahte olduğu. Genişletmek için tıkla... Ben çok önceden inanıp indirmiştim maalesef. Ama uzun zaman oldu.
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #13 Site virüs dolu zaten. Mining virüsü atmıştır bilgisayara.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 5 Ağustos 2020 #14 Marked One dedi: Sitede Foregone için Türkçe yama var. O oyun daha çıkışını tam olarak yapamadı. Keşke indirmeden önce siteye bir göz gezdirseydiniz. Genişletmek için tıkla... Tüm yamaların boyutu da aynı 54.95MB.
Marked One dedi: Sitede Foregone için Türkçe yama var. O oyun daha çıkışını tam olarak yapamadı. Keşke indirmeden önce siteye bir göz gezdirseydiniz. Genişletmek için tıkla... Tüm yamaların boyutu da aynı 54.95MB.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.638 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Ağustos 2020 #15 oyunceviri.com candır
pheNNN Kilopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 45 Çözümler 1 5 Ağustos 2020 #16 Az001 dedi: Kaspersky ile tarayın. Ve silemeye çalışın virüsü silinmezse format atın. Genişletmek için tıkla... Format çok zor olur yaklaşık 1.5 TB'ye yakın oyun inik durumda maalesef indirme hızım 800 KB olduğu için format en son planda benim için.
Az001 dedi: Kaspersky ile tarayın. Ve silemeye çalışın virüsü silinmezse format atın. Genişletmek için tıkla... Format çok zor olur yaklaşık 1.5 TB'ye yakın oyun inik durumda maalesef indirme hızım 800 KB olduğu için format en son planda benim için.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 5 Ağustos 2020 #17 Silinen üye dedi: Tüm yamaların boyutu da aynı 54.95MB. Genişletmek için tıkla... Biraz uğraşsalarmış keşke. En azından başka sitelerden varsa gerçek yamayı alıp virüsünü araya sıkıştırsaydı. Site kuracak kadar uğraşmışsa bunu yapmak o kadar zor gelmemeliymiş.
Silinen üye dedi: Tüm yamaların boyutu da aynı 54.95MB. Genişletmek için tıkla... Biraz uğraşsalarmış keşke. En azından başka sitelerden varsa gerçek yamayı alıp virüsünü araya sıkıştırsaydı. Site kuracak kadar uğraşmışsa bunu yapmak o kadar zor gelmemeliymiş.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 5 Ağustos 2020 #18 pheNNN dedi: Format çok zor olur yaklaşık 1.5 TB'ye yakın oyun inik durumda maalesef indirme hızım 800 KB olduğu için format en son planda benim için. Genişletmek için tıkla... Peki ya güvenlik sizin için önemli değil mi?
pheNNN dedi: Format çok zor olur yaklaşık 1.5 TB'ye yakın oyun inik durumda maalesef indirme hızım 800 KB olduğu için format en son planda benim için. Genişletmek için tıkla... Peki ya güvenlik sizin için önemli değil mi?
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 5 Ağustos 2020 #19 Merak edip siteye girdim, virüs yememişimdir umarım. Baştan söylesenize sitenin de virüslü olduğunu, şuan tedirginim.
Merak edip siteye girdim, virüs yememişimdir umarım. Baştan söylesenize sitenin de virüslü olduğunu, şuan tedirginim.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 5 Ağustos 2020 #20 Staj Yapan Donanımcı dedi: Merak edip siteye girdim, virüs yememişimdir umarım. Baştan söylesenize sitenin de virüslü olduğunu, şuan tedirginim. Genişletmek için tıkla... Sadece girmekle bir sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten yanlışlıkla tıklanmasın diye link olarak paylaşılmadı hocam.
Staj Yapan Donanımcı dedi: Merak edip siteye girdim, virüs yememişimdir umarım. Baştan söylesenize sitenin de virüslü olduğunu, şuan tedirginim. Genişletmek için tıkla... Sadece girmekle bir sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten yanlışlıkla tıklanmasın diye link olarak paylaşılmadı hocam.