Geçmiş olsun.
Ben çok önceden inanıp indirmiştim maalesef. Ama uzun zaman oldu.Sazan avı. Atlayanlar var mı hala? 1000'lerce kez söylendi o sitenin sahte olduğu.
Tüm yamaların boyutu da aynı 54.95MB.Sitede Foregone için Türkçe yama var. O oyun daha çıkışını tam olarak yapamadı. Keşke indirmeden önce siteye bir göz gezdirseydiniz.
Kaspersky ile tarayın. Ve silemeye çalışın virüsü silinmezse format atın.
Biraz uğraşsalarmış keşke. En azından başka sitelerden varsa gerçek yamayı alıp virüsünü araya sıkıştırsaydı. Site kuracak kadar uğraşmışsa bunu yapmak o kadar zor gelmemeliymiş.Tüm yamaların boyutu da aynı 54.95MB.
Peki ya güvenlik sizin için önemli değil mi?Format çok zor olur yaklaşık 1.5 TB'ye yakın oyun inik durumda maalesef indirme hızım 800 KB olduğu için format en son planda benim için.
Sadece girmekle bir sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten yanlışlıkla tıklanmasın diye link olarak paylaşılmadı hocam.Merak edip siteye girdim, virüs yememişimdir umarım.
Baştan söylesenize sitenin de virüslü olduğunu, şuan tedirginim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.