Çözüldü Türkçede minimum 70 ortalama kuralı lise için geçerli mi?

• Konuyu başlatan 732017
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 8.630
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

732017

Decipat
Arkadaşlar çok araştırdım. Biri sadece ortaokul, biri sadece lise, biri her ikisi için de diyor? 10. sınıfım. Edebiyatta 70 ortalama yapmam imkansız. Biliyorum lisede Türkçe dersi yok ancak sadece ortaokul da yazmıyordu. Lise için de geçerli midir?

Hocam bu kadar güven kaygınız varsa gidin yönetmeliği okun ama bu durum sadece ortaokul için geçerli.
Hocam zaten biliyorum ortaokul için geçerli olduğunu ancak bi tekrar bakayım dedim ve her kaynak farklı şeyler söylüyor. Zaten sözelim berbat. Sayısalda iyiyim ancak sözel dersler komple 50 altında

Geçerli olması bekleniyor diyor hocam. Size kesin ve net söylüyorum, kaynaklarda sadece ortaokul diyorlar. Lise 70'e gerek yok.
Tamam teşekkür ederim. Bu MEB bir şey diyorsa hep çelişkili bir şey oluyor. Açık bir şey söylemiyor ve bu tür sorunlar ortaya çıkıyor. Yanıtın için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…