Arkadaşlar çok araştırdım. Biri sadece ortaokul, biri sadece lise, biri her ikisi için de diyor? 10. sınıfım. Edebiyatta 70 ortalama yapmam imkansız. Biliyorum lisede Türkçe dersi yok ancak sadece ortaokul da yazmıyordu. Lise için de geçerli midir?
Geçerli olması bekleniyor diyor hocam. Size kesin ve net söylüyorum, kaynaklarda sadece ortaokul diyorlar. Lise 70'e gerek yok.Hocam her kaynak farklı söylüyor. Bazı kaynaklar lise için de geçerli olması bekleniyor diyor.
Geçerli olması bekleniyor diyor hocam. Size kesin ve net söylüyorum, kaynaklarda sadece ortaokul diyorlar. Lise 70'e gerek yok.Hocam her kaynak farklı söylüyor. Bazı kaynaklar lise için de geçerli olması bekleniyor diyor.
Hocam zaten biliyorum ortaokul için geçerli olduğunu ancak bi tekrar bakayım dedim ve her kaynak farklı şeyler söylüyor. Zaten sözelim berbat. Sayısalda iyiyim ancak sözel dersler komple 50 altındaHocam bu kadar güven kaygınız varsa gidin yönetmeliği okun ama bu durum sadece ortaokul için geçerli.
Hocam tamam da çok farklar yok. Bizim okulda edebiyata Türkçe diyenler de var.
Tamam teşekkür ederim. Bu MEB bir şey diyorsa hep çelişkili bir şey oluyor. Açık bir şey söylemiyor ve bu tür sorunlar ortaya çıkıyor. Yanıtın için teşekkür ederim.Geçerli olması bekleniyor diyor hocam. Size kesin ve net söylüyorum, kaynaklarda sadece ortaokul diyorlar. Lise 70'e gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.