Türkcell T40 Root Sorunu

KrAll5759

Megapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ben yeni kayıt oldum ve Recep BALTAŞ abinin t40 için root konusu açmıştı. Dediklerini yaptım, sorun çıkmadı. 2-3 gün sonra kardeşim telefonu kurcalıyordu, o günden sonra root bozuldu. Format attım, düzelmedi. Süper su girdiğimde yüklenmiş su kodlaması yok ve super su bunu yükleyemedi, bir problem var diyor. Super su'ya girdiğimde google play'da açılmıyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle interneten telefon modeline uygun supersu. Zip dosyasını indir ve flashla düzelecektir. Düzelmezse stock rom yükle ardından root'la düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar ben yeni kayıt oldum ve Recep BALTAŞ abinin t40 için root konusu açmıştı. Dediklerini yaptım, sorun çıkmadı. 2-3 gün sonra kardeşim telefonu kurcalıyordu, o günden sonra root bozuldu. Format attım, düzelmedi. Süper su girdiğimde yüklenmiş su kodlaması yok ve super su bunu yükleyemedi, bir problem var diyor. Super su'ya girdiğimde google play'da açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Cihazın bataryasını sök bir kaç saniye bekle sonra tekrar tak. Ses açma tuşuna basarak aynı anda açma kapama power tuşuna basılı tutunuz. Karşınıza yeni bir menü gelecek buradan recewory mode menüsünde ses açma ve kısma tuşları ile Wipe data/factory reset buraya geliniz ve açma kapama tuşu ile bunu onaylayın. Son olarak 'yes/ delete all' onayladıktan sonra tüm bilgiler silinecektir. Kendisi yeniden başlayacaktır. Dün ben kendim denedim ve telefon sıfırlandı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı