Türkiye 1 - 6 Avusturya

• Konuyu başlatan GoDd1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.610
kardeşim bu çekememezlik nedir hayırdır? sendemi türk düşmanısın o kadar belli oluyor ki çekemediğin şu yazık haline .d
Hocam şimdi şöyle ben sadece para kazanmak istemiştim siz niye beni bu kadar sert bir şekilde yargiladiniz ki...

Dosya Ekleri

• Mirror Mirror On The Wall, How Did _Shrek_ Inspire The Greatest Fandom Of Them All_.jpeg
    Mirror Mirror On The Wall, How Did _Shrek_ Inspire The Greatest Fandom Of Them All_.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 36
Hocam şimdi şöyle ben sadece para kazanmak istemiştim siz niye beni bu kadar sert bir şekilde yargiladiniz ki...
ben önceki mesajlarınızda milli takımla alay edici konuşmanıza biraz sinirlendim o yüzden yanlış anladıysam kusura bakma ama uçan kaçan wonderkidler demişsinizde önceki yenildiğimiz maçta o yüzden

Ben önceki mesajlarınızda milli takımla alay edici konuşmanıza biraz sinirlendim o yüzden yanlış anladıysam kusura bakma ama uçan kaçan wonderkidler demişsinizde önceki yenildiğimiz maçta o yüzden.

Hocam ben sadece genç yaştaki oyunculara bu kadar güvenilip sorumluluk yüklenmesinden onun ardindan basarisiz olunca ellerinden gelen her şeyi yapmis gibi gözüken milli takim hocalarina biraz sinirlendim yoksa hepsini cok seviyorum.

Hocam ben sadece genç yaştaki oyunculara bu kadar güvenilip sorumluluk yüklenmesinden onun ardindan basarisiz olunca ellerinden gelen her şeyi yapmis gibi gözüken milli takim hocalarina biraz sinirlendim yoksa hepsini cok seviyorum.
O zaman kusura bakma canım kardeşim hakkını helal et çünkü o çocuklarda bizim canımız ciğerimiz ben o yüzden biraz sinirlendim şu aralarda herkes bizim üzerimize geliyor ya suriyeliler bayrağımızı yakanlar olsun

Sosyal medyada görüyorum bu maç yüzünden yok neymiş Euro 2024 de rezil olacakmışız, bu alt tarafı bir hazırlık maçı, belki Türkiye eğlencesine bile oynamış olabilir bilemez kimse, ama ben inanıyorum Euro 2024 de ülkeyi gururlandıracağız, aynısını 2021 de de söyledik ama o zamanlar takımın başında Şenol güneş vardı şimdi Montella, arada çok fark var Montella Süper lige yeni gelmiş ilk yıldan küme düşecek olan Adana demirspor'u 2 yılda Avrupa'ya götüren bir adam, bu herkesin yapabileceği bir şey değil zor bir iş, Montellaya açıkçası baya güveniyorum.
3 ay sonradan bu mesajı gördüm, geleceği bilmişim 😎

O zaman kusura bakma canım kardeşim hakkını helal et çünkü o çocuklarda bizim canımız ciğerimiz ben o yüzden biraz sinirlendim şu aralarda herkes bizim üzerimize geliyor ya suriyeliler bayrağımızı yakanlar olsun.

Helal olsun ben biraz yanlış anlasilmis olabilirim.

Tamamdır.

Ne ezik adamlar var bu ülkede :D
🤡

Çeyrek finalde Hollanda 2.5 üst oynama vakti geldi o zaman.

Allah bereket versin. Denedik olmadı. İyi sosyaller.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı